Helgen!

Helgen har varit fantastisk. Det har blivit mycket gjort hemma, och det är det bästa. I lördags så hade vi ställt klockan på åtta, för att hyra ett släp och fara på återvinningen, (ja, man får passa på när dom har öppet). Senare till grillade vi till middag hos Alexandra och Jens, med massa folk. Vilken var jätte trevligt! Vi kom hem sent på natten, tror vid halv två.

Igår, så kammade vi gräsmattan, och stökade på hela dagen ute på gården. Satte fram utemöblerna, Pär bytte däck på bilen och fick gjuta klart dom sista stenarna i min blivande rabatt! Till hjälp så hade vi min syster & Tony. Tusen tack än en gång för det!!
Blev grillat till middag även igår, så gott det är, man blir ju aldrig less.

Idag är det Valborgs, så ikväll ska vi nog fara och se kanalsimmet & bara ta det lugnt!


Vi är nu inne i vecka 30, tiden springer iväg. Så nu i veckan och helgen ska jag börja med knoddis rum. Som tur är ska min älskade syster hjälpa mig! Lycka!



Personalmöte

Idag var min lediga dag, som bestod i personalmöte med jobbet, och sen en middag på nodo tillsammans med Jens och Alexandra. Skulle egentligen på bio med dom också ikväll, men mitt illamående vill inte ge med sig alls. Jätte tråkigt!


Möte

Extra möte hos Gerd idag, och allt gick hur bra som helst. Över förväntan! Ville ringa Pär direkt efter och berätta dom goda nyheterna, men kom på att han har ju ingen telefon på jobbet. Typiskt!

Lycka, lycka & åter lycka!


Fina fynd!

Det var detta jag köpte igår, så underbart söta!


Illamåendet

Jepp, nu är illamåendet tillbaka. Igår var det dock värre än idag, så det kanske rent av går åt rätt håll fort den här gången. Jag håller tummarna för det! Är så jobbigt att gå runt och må illa hela tiden, med det ständiga trycket i magen och i halsen. Men som tur är så är den påväg bort nu?

Badrummet tar sig sakta men säkert frammåt, även det. Vill ju ha det helt klart innan bebisen kommer, men det känns som att det kommer bli stressigt. Och bebisrummet hade jag också velat skulle vara klart innan bebisen kommer, men det verkar jättelångt bort.


Igår gick jag igenom en massa saker som man också ska ha innan bebis kommer, fanns en massa listor på internet, så jag fick spåna på lite. Vi har faktiskt en hel del kvar att köpa, dock så är det ju en hel del veckor kvar innan det är BF. Ingen panik?


Igår var jag och Elin förbi på Maggans djungelkiosk, och jag köpte en vällingsburk, nappburk, och en nappflaska. Men hade lugnt kunnat handla ännu mer, men ibland får man hejda sig lite. lägger upp en bild på det sen, när jag får laddaren till min telefon från stan.


Nu ska jag försöka ge mig ut på en liiiten promenad till återvinningsstationen, och återvinna lite!


Fel!

Det sär inlägget skulle ha kommit igår, för det var igår vi hade varit tillsammans i sex hela år, inte idag!


Sex år!

Idag är det sex år sedan jag och min älskade blev ett par. Herregud vad tiden går fort, och jag är lyckligare än någonsin. Nu är vi gifta och väntar vårt första barn tillsammans. Kärlek & lycka när den är som bäst!



Vecka 29

Tiden går fort, 76 dagar kvar till beräknad födsel av den lille.



Min dag!

Igår var det min tur att fylla år, hade bakat fika och släkt och vänner kom. Hade det supermysigt, och nu längtar jag massor tills dess att jag får gå på gravidpenning! För då blir det massor med tid i Boden hos familjen, insåg snabbt igår att jag saknar dom fruktansvärt!


Helg!

Det blev sen middag idag, inte för att vi har gjort nå speciellt alls idag. Men på lördagar så blir det i regel sen middag.

Har städat, och fixat här hemma, till imorgon då jag fyller år!:)



Fix

Igår så var det fixardag, min garderob är snart klar. Nu ska bara lampan i taket där bytas ut, för den har hängt där sedan vi köpte huset! (ja den följde med i priset) haha!



Stort grattis!

Idag när jag stod i busskuren påväg till jobbet i vanlig ordning, och då fick jag ett mms av Lisa. En vacker liten dotter har dom blivit föräldrar till, ett grattis känns inte nog stort. Men i alla fall, GRATTIS åter igen. Vilken total lycka! Jag stod verkligen och grät i busskuren när jag fick mmset, riktiga lyckotårar. Underbara människor har fått sin älskade dotter, kärlek <3


Dejt

Idag dejtar jag Marcus, bästa Marcus!


Myskväll

Igår var det mys! Min syster stod för en underbar middag, och efterrätt. Nu har jag precis pratat med Sara, och hennes bil rullar nu mot Åmål. Jag fattar inte att hon inte kommer vara nära längre, jag tror inte att jag vill förstå det. Inte än!


Nu sitter jag på Cederkliniken, och ska träffa Gerd tror jag det var. Ny barnmorska, så det blir spännande, minst sagt. Jag är alltid nervös inför sånna här "möten". Vet inte riktigt varför, men jag är det verkligen!


Lyx

Nu är det lyx mitt i veckan, med mina älskade!


Snö

Verkligen, det snöar ute. Jag vill ha sol, och en helt underbar vår. Älskar våren! Men det verkar som att vi får vänta ett tag till, som det ser ut nu.

Nu väntar jag bara på att tiden ska springa iväg, så jag får "springa" till min syster & Sara. Vi ska ha myskväll, och allt vad det innebär!


Tick, tick, tack....


Gravidpenning

YES! Idag hade FK lämnat ett mobilsvar, och sa då att jag var beviljad gravidpenning! Så den 9 Maj är mitt sista pass på jobbet. Väntar dock med att jubla tills jag har bekräftelsen i min hand, men jag är glad!


Jag har haft så himla ont i kroppen idag, så nu har jag varvat ner ikväll, eller i alla fall gjort ett tappert försök! Har verkligen himla svårt att slappna av och göra absolut ingenting, jag är igång hela min vakna tid. Så hopplöst! Blir så arg på mig själv, men vad ska man göra? Jag har sånt kontrollbehov, och det måste jag verkligen lugna mig med. Men det är ju som att ta bort en STOR del av sig själv, så lättare sagt än gjort. Men igår kväll så lämnade jag faktiskt disken i diskon, och ren disk i diskmaskinen(!!!!!). Till och med Pär sa: "Ett mirakel har inträffat!" - ja.. ni kanske fattar.









Ny vecka

Så var det ännu en ny vecka, gårdagen bestod enbart av full rulle. Var och tränade på Star, hjälpte Sara att flytta, och fara på soptippen. Lagade en snabb middag till Pär och syster, för att sedan hyra släp och fara på tippen igen! Två svängar dit blev det på kvällen, och vi blev av med en massa skit kan man lugnt säga. Men mycket är kvar, eftersom att vi har rivit ett helt rum.
Men vi tar oss framåt, och det är väl huvudsaken!

Idag känner jag mig lite överkörd. Väldigt illamående, trött och hängig. Har haft en orolig natt, och vaknat mycket. Sen tyckte jag tydligen att det var morgon redan strax efter fyra imorse, så jag lär väl somna stående idag.



Söndagsfix


Snö

Man kan inte annat än bli deppig när man tittar ut från fönstret. Vad hände med våren och dom soliga dagarna?

Då kan man bara fortsätta där man lämnade allt sent igårkväll...

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3474975/images/2012/pic_198487070.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3474975/images/2012/pic_198487070.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3474975/images/2012/pic_198487070.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3474975/images/2012/pic_198487070.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3474975/images/2012/pic_198487080.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3474975/images/2012/pic_198487080.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3474975/images/2012/pic_198487080.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3474975/images/2012/pic_198487080.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3474975/images/2012/pic_198487209.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3474975/images/2012/pic_198487209.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3474975/images/2012/pic_198487220.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3474975/images/2012/pic_198487220.jpg" class="image">


Rensa, riva och stöka

Det är vad våran Lördag har bestått av, och håller på än i denna stund. Har bara tagit en paus efter maten, så snart är det bara att köra igång igen.

Har städat upp bland mitt smink, nagelack, sminkpenslar och smycken. Herregud vad grejer! Men jag har så svårt att slänga iväg vissa saker, även fast jag inte använder det nå mer. Jag är inte alls såhär mycket för att spara, men när det gäller smink,skor och smycken, då har jag problem!


Var och letade efter en vit byrå idag, men jag hittar ju ingen! Är det verkligen INGEN som har en till salu?? Som skräpar hemma, eller i ett förråd. Eller någon som ska på Ikea snart??
Var på Jysk, och EM idag och kollade, Mio har jag nyss varit på och ingen levererade alls, typiskt när man verkligen behöver en.




Rensa!

Här börjar vi med att rensa, dags att ta tag i alla smycken. Imorgon ska jag ta mitt smink, vilket jag både ser fram emot, och inte. För det är en hel del :)


Nya tag här!

Jag bestämde mig igår för att byta blogg, nu fick det bli så. Det var så himla komplicerat att lämna kommentrarer på den förra, så därför fick det bli ett byte bara. Så nu ska det väl inte vara några problem att kommentera på den här i alla fall, nu när nästan alla kör på blogg.se!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0