Älskade dotter

Den 10 Juli, klockan 03.27 så kom äntligen våran älskade dotter, Mathilda Nathaie Vestin.
 

Fredag

Det är fredag, och nu är det helg. Nog för att jag är ledig varje dag, men skönt med fredag på något sätt!

Idag ringde väckarklockan klockan åtta, jag steg upp och dukade fram frukost till mig, och min andra halva. Som självklart låg kvar i sängen varje minut extra som det går. Käkade snabbt, och sen for vi och hyrde släp, och började kasta grejer på tippen. Hela tre svängar fick vi fara! Så mycket skräp, och så skönt att det nu är borta.

Efter det har jag klippt gräset, lagat mat, tvättat, målat, gjort ärenden och röjt på gården. Pär är duktig i badrummet som vanligt!

Jag brukar aldrig sova middag, men idag fick jag se mig själv besegrad. Sover dåligt nu på nätterna, mardrömmarna och värkar håller mig vaken. Så idag klockan fem efter lite korv och pasta, så sov jag i en timma. Skönt!


Värk

Man kan nu ligga och ha ont länge och väl innan man tar hjälp. Låg med oregelbundna värkar i 28 timmar, med tre timmars sömn. Jag var helt slut! Efter en övertalning från Sofia, så ringde jag till fölossningen, och dom tyckte att jag skulle fara in.

Det blev en ctg kurva, bricanyl, Alvedon och en sömntablett att ta hem. Så vi var hemma klockan tre inatt, och jag fick sova sex timmar!! Så skönt. Inte sex timmar i streck, men i alla fall. Var så utvilad idag!
Men hade mycket hellre kommit hem med våran bebis från bb, men så ville det inte.

Helgen

Igår kom min bror hit, jag och Pär var och hämtade honom på Kyrkmarknaden i Öjebyn. Blev att jag fot dit med Pär också i Söndags, vi hade lite tid över så vi sprang runt där en tag. Slutade med att Pär hade köpt hem bröd, munkar och godisremmar. Nu fattas väl bara fryspåsarna? Hehe.
Vi for alla hem till oss, och jag hämtade syster vid sex tiden, lagomt till middagen. Tacos, och fotboll blev det resten av kvällen, riktigt mysigt. Sen blev det en hel del tvspelande mellan brorsan och Pär, snacka om att leva sig in i ett spel, ett tennisspel var det. Allvar där!
 
 
Ett stort grattis till Sofia och Robban, som äntligen fick deras lilla Otto. Vilken goding! Fick ett mms av Sofia igår kväll på lille Otto när han låg och sov i sängen! Så himla mysigt!
 
 
SEX dagar kvar tills beräknad ankomst av våran lille bebis. Herregud vad vi längtar! Jag räknar egentligen inte dagar, men Pär gör så jag blir väl medveten om att det är dags snart. Jag vill bara inte gå över så många dagar, vilket jag säkert får göra.
 
 
Sen har jag ett liiitet problem, jag är ju väldigt bra i kroppen i övrigt, alltså pigg och fixar det mesta här hemma som vanligt. Men nu har mina handleder gett upp, jag har så hemskt ont när jag ska röra mina tummar. Värre är det på höger hand, men nu är det även på vänster. Dom domnar bort när jag ska gripa tag i saker, och ofta så tappar jag som känseln i dom. Låter inte detta konstigt? Jag ska till BM på Fredag, så jag får väl fråga henne då vad detta kan vara. Bara det att det gör så himla ont i handlederna, det är det som stör mig mest!
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0