Lördag, regniga Lördag!

Vädret är ju inte mycket att hurra över precis, det kan man ju inte påstå. Planera för eftermiddagen är öppna, vi har mycket att göra hemma nu, och håller på för fullt.
 
Natten har varit bra, jag har fått sova fakiskt så det var skönt. Igår gjorde vi inte alls mycket, var ute och käkade pizza med min syster, sen tvättade vi bilen på OK.
 
här händer det inget!

Marknad

Idag så kom Elin och hämtade mig strax efter åtta, (jag hade varit vaken sedan Pär for, alltså vid halv sex). Sen for vi till hennes häst, som skulle skosav. Det var egentligen tänkt att vi skulle först på loppis i Arnemark, men då ringde hennes syster som redan var där, och sa att det var visst bara skit där, så vi for direkt på Kyrkmarknaden istället. MYS!
Väl där så fyndade jag 24 par trumpor för 200 spänn! Helt okej. Sen köpte jag även dessa godsaker, blåbärssaft, svartvinbärssaft och jordgubb & rabarber marmelad! MUMS.
 
 
 

Hej hopp!

Jag är så trött, hela tiden känner jag för att sova. Jag som annars hatar att sova, jag tycker verkligen att det är ett onödigt ont. Jag som älskar att ha mycket att göra på dagarna, och nu är jag bara ledig. Har så mycket tid över till mig själv att det är galet! Så nu på dagarna för att hålla mig sysselsatt så städar jag, vilket är bland det bästa jag vet, och är duktig på (inget skämt alltså). Jag har bakat en del, men tycker inte om något som jag gör, och maten jag lagar äter jag endast i det syftet att jag faktiskt måste äta. Men min mat smakar inte bra alls, tråkigt värre.
 
 
Jag hade sån otrolig mensvärk inatt jag trodde verkligen att jag skulle stryka med. Men konstigt nog så är man så glad också, för det kan ju vara på g. Nu längtar vi sjukt mycket efter bebis, och väntan känns otroligt lång just nu.
 
 
 

Midsommar helgen!

Härliga underbara midsommar! Vädret och sällskapet var kanon, och vad mer kan man begära?

Vi hade en liten spelkväll, med kasta pil, kubb och en massa andra saker. Jag och Pär kom på andra plats! Helt okej. Men sämre än ifjol då vi faktiskt vann, men men. Vi var dock nyktra iår, så det kanske var det? Hehe.

Sen bjöds det på grillat, och oj så gott det var! Så vi har frossat i god mat, och underbart sällskap hela helgen. Synd nog så kunde vi som bara stanna tills Lördag eftermiddag, för vi var tvugna att fara och fortsätta i detta badrum. Men men, när det blir klart så är det ju värt det. Härda ut nu!

Innan vi for hem från stugan så fick pappa klippa Pär, så det är också bortgjort i alla fall. Skönt!

Nu har vi precis kommit hem från Alexandra och Jens, och deras lilla Greta. Så söt & liten! en riktig mysunge! Att man har en bebis i magen känns som så overkligt men ändå verkligt på nå sätt? Helt galet!





Midsommar!

 
 
Då var det äntligen midsommar, jag älskar denna högitd. (+ julen självklart) så är det en favorit i sig. Det blir ju ingen snaps till sillen iår, men jag ska köpa mig en flaska med mitt eget bubbel. Det funkar lika bra!
Pär sa att han skulle upp klockan nio idag, men han sover som en stock fortfarande, och nu är klockan halv 11. En trött karl skulle jag säga!
 
Var till bm i Tisdags, och det verkar som att alla tror att våran bebis vill ut före beräknat datum. Med tanke på allt som har hänt, och nu är det ju absolut ingen fara ifall det sätter igång. Mer än gärna för mig! Men jag tror nog att jag kommer gå över tiden, helt klart. Är så inställd på det, för jag lääängtar så otroligt mycket nu tills det är dags. Så det blir bara en överraskining när det väl sätter igång, om det blir tidigare.
 
 
Badrummet tar sig, så fint det blir! Pär sa till och med igår att jag har väääldigt bra smak, och det var tur att jag valde det där kaklet vi ska ha i duschen trotts allt. ( för det var svårt att sätta dit tydligen ) Hehe.
 
Nu har jag snart gjort mig helt klar, vi ska hämta syster & Tony i stan, och sen bege oss mot stugan. Där väntar familjen med ett underbart midsommarfirande!
 
Jag klippte gräset i Onsdags ;)
 
Dålig bild av snyggt kakel, men det kommer fler bilder eftersom!
 
 
Pär hade beställd nå nya vadarbyxor till fisketurerna, inte dom snyggaste världen har skådat kanske? Hehe.
 
 
 
 
Hoppas ni alla får en kanonbra midsommar, nu kör vi!
 

Trött

Jag är så himla trött, och sover så himla dåligt. Blir att försöka sova nu på dagen, eller försöka i alla fall.

Fick ett mms igår på en liten tjej som precis hade kommit till världen. Så underbar! Stort grattis till Alexandra och Jens. Vilken lycka!!




Mamma fixar

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3474975/images/2012/pic_207004932.jpg" class="image">


God morgon

Jag har sovit jätte dåligt inatt, men vad gör det när man vaknar upp till solsken & värme? Med en mamma i hemmet dessutom! Idag ska vi fara & köpa blommor, och mamma ska plantera här ute på gården. Ser så mycket fram emot det, för det är så tråkigt utan blommor på sommaren, men jag har inga "gröna fingrar". Så tur att mamma är här!


Igår så fixade vi mycket här hemma, fint blev det. Skönt att få det gjort, och när resultatet blir så bra så är det ju ännu bättre. Jag och mamma bäddade i bebisvagnen igårkväll också, superfint! Väldigt "flickigt", men Pär är ju stensäker på att vi får en tjej så. Hehe!

Nu ska jag vila lite, innan jag och mamsing ska iväg!


Mys!

Myser med världens bästa mamma, denna regniga dag!


Ikea

Igår spenderade vi ett par timmar på Ikea, två varv gick vi. Badrumsmöblerna är inhandlade, (förutom spegeln), och massa saker till bebisrummet. Sen följer det också med en massa andra saker också, det brukar det ju göra när man väl är där.


Sen kommer mamma hit, hon ska plantera åt mig imorgon, i alla mina krukor utomhus. Så imorgon ska vi fara och köpa blomjord & blommor. Men mamma kommer redan idag :)



& det regnar verkligen igen.....

Gröt

Har sovit bra inatt, och hemskt sedan Pär for på jobbet. Så jag fick in några timmars sömn i alla fall, vilket är bra. Nu har jag precis kokat mig mannagrynsgröt och ätit en varmkorv. Mätt och belåten, så ska jag snart bege mig på en promenad till Ica i vanlig ordning. Tänkte handla lite jordgubbar & fil! Mummmms!

Sen är det full fart mot helgen!


kakeldags!










Full rulle!

Idag är som alla andra dagar, fulla med saker att göra. Jag och Pär ser knappt av varandra längre, och har inte gjort det på ett bra tag. Vi är i samma hus, men på helt olika håll. Han jobbar på med badrummet, och jag städar och fixar allt annat. Men vi är ett bra team så det här blir bra!


Ringde till Försäkringskassan nu förra veckan, för jag fick hem ett papper om min sgi. Och jag visste att dom redan hade gjort den, och jag hade fått hem ett beslut. Så jag fattade inte riktigt vad som skulle göras, så det var bara att sätta sig i telefonen, och höra med dom. En jätte trevlig kvinna svarande, och sa att det var dom som hade råkat göra ett misstag. Tur att det inte var nå annat än bara det :)


Idag har jag och min syster lunchat på stan, och gått runt lite. Härligt med lite små promenader, och ett fantastiskt sällskap! Försöker kolla på internet och så för att se vad man behöver när bebis väl är här, har lite kvar att handla. Som badbaljan, och handduka mm. Men jag tror det får bli köpt på Ikea när vi ska dit till helgen!


Laddar upp bilder på badrummet sen!


Tisdagsgörat!

Har varit dålig på att uppdatera igen, men det har inte hänt så mycket här faktiskt. Eller jo, men inte så mycket märkvärdigt! Badrummet börjar ta form, och Pär ska kakla idag när han kommer hem från jobbet. Jobb, jobb & åter jobb! Men fint blir det, så detta blir kanon!

Nu har jag promenerat till Ica och handlat lite, som vattenmelon, persikor & tomatpure, som jag ska ha till middagen. Då det ska serveras korvsoppa! Inte helt fel.




Pärs frukost





Min frukost!




Jag fick blommor i Söndagskväll, så himla fina!


Bra dag!

Jag har haft en otroligt bra dag idag. Började ju med att jag sov åtta timmar i streck, utan att behöva äta eller kissa. Sen fick jag och Pär ordning i vårat sovrum, nya gardiner, fönsterbräda och så. Jättefint blev det! Måste bara fålla upp gardinerna, så men det ska mormor fixa sen!
Sen kom Lisa och lilla Alice hit, söta Alice! Herregud vad tiden går fort när man ser hur ett barn växer. Vi fick lite kläder som Alice redan hade växt ur.


Imorgon ska jag in till stan före 10 för att börja tvätta i min systers tvättstuga. Så jag ska förska få undan så mycket tvätt som möjligt nu, allt till bebis ska tvättas och fixas. Det nya skyddet till spjälsängen, sängkläderna, och snuttefilten som Pär har köpt till den lille. Det är prio i tvätten i alla fall! Men jag hoppas att jag hinner mer än så självklart. Klockan 12 så ska jag möta upp Soifa & Lisa för en lunch och surr på stan! Jag längtar! Ska bli så skönt att komma bort från huset, även fast det bara är för en stund.


Imorgon kommer golvläggaren igen vid halv åtta, så det är bara att hålla sig vaken hela dagen! Blir att köra Pär till deras mötesplats halv sex imorgonbitti också eftersom att jag vill ha bilen för en gångsskull.
Ingen rast och ingen ro här inte.











Sveriges dag

Nu är det nationaldag, och jag tror inte att det regnar ute faktiskt. Härligt om det nu är sant. Vi ligger och drar oss i soffan, jag sov till nio idag. Helt galet! Min andra halva halvsover fortfarande, och bebis sparkar som en liten vilde i magen, och hälsar godmorgon till oss. Kan man längta mer till bf?!


Öser ner!

Ska det aldrig ta och sluta regna någon gång? Jag blir så uttråkad. Och nu kan jag inte sova heller, för klockan åtta kom golvläggaren och for igen vid tio. Sen skulle han komma tillbaka nu efter lunch. Och jag vill inte ligga och sova då, väldigt pinsamt.


Igår så fixade Pär ett av alla eluttag i bebisrummet, men han var så trött, och vill ha en vilodag. Vilket verkligen är helt förståeligt. Men ikväll ska vi köra ett ryck tillsammans. Så vi får vara lediga imorgon, och ta en lång sovmorgon!


Bilder kommer nog senare ikväll, om jag hinner!


Ny vecka

Nu är vi inne på vecka 35, och det känns att man blir allt tyngre. Skulle nog kunna sova 15 timmar om dygnet, lätt. Men jag tror att jag skulle få panik själv ifall jag gjorde det! Eftersom att jag aldrig har varit någon som "sover bort" dagar. Men man kanske behöver det rent utav?


Idag har jag spenderat dagen med Marcus, han kom hit och vi åt lunch tillsammans, sen for vi på stan och gjorde diverse ärenden. Gick in på Syma textil för att handla en typ frotetyg till bebis säng och vagn, men det fanns inte där. Mitt hopg gav upp, men Marcus insisterade på att vi skulle minsann prova Trasan, och JA det fanns där! Så nu ska jag bara tvätta upp det och klippa det i passande bitar. Klockers!


Jag ringde min älskade mormor idag också, oj vad jag saknar henne! Hade så hemskt gärna varit med henne i Stockholm nu, men denna sommar så går ju inte det. Tyvärr! Och hon ska vara borta ända fram till den 9 Juli!! Kommer nog att längta ihjäl mig efter henne..


Golvläggaren har varit här en snabbis idag, och skulle komma tillbaka imorgon. Så nu händer det grejer i badrummet! Just nu håller Pär på i bebis rummet, och byter ut alla eluttag och ska förhoppningsvis hinna lista inom en snar framtid. Härligt!



Rond ett?





Mys på Nodo, med Marcus idag!



Regniga dag!

Regnet öser ner, och vi får mycket gjort hemma. Så det är väl bra antar jag? Det sista målas just nu i knoddis rum, sen ska jag börja städa där inne och fixa iordning lite, det jag kan.







Här kommer en bild på barnvagnen








Då kickar vi igång denna Söndag!


Loppis + Barnvagn

Idag så vaknade jag strax efter fyra, och ville faktiskt stiga upp. Hade råkat somna i soffan båda två igår, och Pär vägrade röra sig och ville absolut inte vakna till liv. Så jag fick lov att somna om, om sov till nio! Gjorde mig klar för att fara på loppis med Elin, väl där så fanns det absolut ingenting. Jag var besviken! Men med trevligt sällskap så kommer man långt, så jag och Elin for istället till max, så jag fick äta mat & hon glass! Mums!


Efter det så fick jag och Pär fara och hämta barnvagnen (!!!!!!), med alla dess tillbehör som vi skulle ha. Vagnen var superfin alltså.



När vi kom hem från alla ärenden så gick min man direkt till det blivande badrummet, och jobbar där fortfarande. Jag har vilat, och tagit det lugnt. Pär blev så arg på mig igår när jag höll igång hela tiden och var i farten utan att vila. Så nu är det skärpning från min sida! Vila, vila & åter vila...


Nu ska jag pyssla lite & beställa nå kort! Ha en toppenkväll!



Projekt




Denna byrå får bli i bebisrummet. Just nu står den på övervåningen och används aldrig, så tillsvidare så får den stå i bebisrummet.




Har städat upp i gästrummet på övervåningen, och försökt göra det lite finare. Måste dock köpa en ny lång gardinstång och hänga upp gardiner där också. Men tillsvidare så är det då rent i alla fall!



Väldigt dåliga bilder, men här är en annan del av gästrummet på övervåningen.
Som sagt ingen prioritet på detta rum, det får vara som det är.




Vaknade från min middagsvila föra veckan, och detta var det jag vaknade upp till!! Herregud säger jag bara, jag trodde inte att det var sant. Men min karl hade fräst golvvärmen och inte lagt under handuken i dörrspringan! Ja, det var bara att börja städa det :)



Sen idag kom Lisa och lilla Alice hit, herregud vad man längtar efter sin bebis när man är kring dom små liven :)


Lathet

Jag har verkligen legat på latsidan med bloggen nu, så nu blir det skärpning från min sida.

Har varit hos mamma ett par dagar i veckan, och väl där så har vi bara myst. Kände att jag behövde komma bort lite från Piteå i allmänhet, så det var skönt.

Igår var min syster här och målade (igen), snackarn! Men nu är rören målade, så det är bara ett varv till på dom kvar, lister, gardiner och gardinstång som ska upp. Badrummet börjar också ta form, Pär ska köra på hela helgen. För på måndag kommer golvläggaren hit och ska fixa med sitt!


Nu håller jag på att STORstäda övervåningen... Fy! Jag borde verkligen inte ha dragit ut på det tills nu. För det är verkligen andra världskriget som har dragit ut där. Men lika bra att städa och få det gjort nu! Man glömmer som bort att vi har en övervåning, den är orenoverad och vi är två stycken till ett stort hus, så vi är aldrig där. Men städas ska det göras där i alla fall, det kommer man ju aldrig bort ifrån.


Imorgon ska jag på loppis med Elin, ska faktiskt bli riktigt kul! Var på min första loppis förra helgen, och nu ska man dit igen!



Laddar upp bilder senare idag :)


RSS 2.0