mer än tusen ord?

 
En bild säger mer än tusen ord? Hehe.

Lördagen

Igår var Lisa, Daniel och Alice hos oss. Vi åt hemmagjord pizza, efterrätt och snacks, under tiden så var det hockey på tvn! Jag drack vin för första gången på ett helt år! Och gott var det. Jag & Lisa for också och köpte ett cigarettpacket (!!!) Yes, så jag rökte också min första cigg på ett år. Ja, det var gott det med!
Jag sa hela tiden under graviditeten att jag inte skulle börja om att röka, men med ett vinglas så hör ciggen till, en i alla fall kan man ju unna sig?
 
Tiden går fort när man har trevligt sägs det, och det gjorde den igårkväll. Det märks att man är en småbarnsfamilj, när man går och lägger sig vid 11 en lördagskväll. Men så är det!
 
 
 

gymmet!

Nu har jag precis kommit hem från gymmet, jag var och hämtade min syster sen drog vi och körde ett konditionspass på Korpen. Skönt att starta dagen på ett sånt sätt!
 
Idag ska vi ha det trevligt med Lisa, Daniel och Alice som ska komma hit kring fyra för att se hockey! Ska snart börja göra mit iordning, sminka mig och så. Köpte en ny ansiktskräm igår som jag hoppas starkt på!
 
 
 
 
 
 

Fix, fix..

Igår var söta Sofia och Otto på besök, vi drack kaffe och surrade på i vanlig ordning. Sen skulle dom iväg på babysim, åh vad jag blev avis. Jag vill också fara på babysim med Mathilda, men det får vänta ett tag till.
 
Sen var det min tur att bli fin, så jag for till Tessan och fixade håret. Blond blev blondare , och självklart är jag nöjdare än någonsin! Så mitt mål till sommaren 2013 är = Blond och smal. :)
 
 
Nu ligger älsklingen och sover, dom från Reprisen har varit här och hämtat grejer från vårat förråd. Fantastiskt att det går att få det hämtat, så slipper vi  hyra ett släp och fara med det.
 
 
Idag ska vi försöka fara och handla för veckan, jag har gjort matlista samt då en handlingslista. Efter det blir det att köra ett bodypump pass på Korpen. Fantasktiskt!
 
 
 
 
 
 

Fint

I Lördags  så var det full rulle här på gården, och ÄNTLIGEN är trädet borta. På 3-4 timmar så var trädet borta, och allt var uppkrattat i högar. Det kallar jag teamwork på hög nivå. Tack till mamma, Leif, syster & Tony. Hade ju aldrig funkat annars.
 
 
Just nu så har vi tvättdag här hemma, jises vad tvätt. Under tiden så sitter Mathilda i sin gunga, och gungar för fulla muggar. hon är inte allt för belåten, men hon är ju en bebis som älskar att ligga i knät.
 
 
Igår var vi på stan, och fikade med syste, Sofia och självklart lille Otto! Supermysigt, så skönt att få komma bort från huset en stund & alla sysslor. Och idag ska jag få fara till frissan! Det är ett helt år sedan sist, så nu ska det bli så underbart att få håret gjort.
 
Viktnedgången går vra hittils. Så vi får se då!
 
 
 

Röjjardag!

Vi har varit vakna sedan klockan sex, och Mathilda har vaknat en gång inatt för mat.Det var tänkt att jag skulle få sova inatt, men det ändrades fort. När man väl tror att man har fått in en rutin, så är det som bortblåst en dag senare. Det blev ingen morgonprommis för oss imorse, det blev mys istället. Vi får passa på medans Pär är ledig på morgon för en gångsskull.
 
Nu väntar vi in mamma & Leif som ska hjälpa oss att ta bort trädet. Jag är mest orolig att skyliften inte är nog hög, men den som väntar får se! Typiskt jag att oroa mig för sånt.
 
 
Medans vi röjer på gården hade jag tänkt ha Mathilda sovandes i vagnen ute, hon älskar det ju nu för tiden. Bara man är där nån gång och gungar henne, tills hon sover utan nappen, för när hon väl spottar ut den, DÅ sover hon!
 
 
Igår blev jag bjuden på middag och barnvakt av min älskade syster, så himla skönt att träna mitt på blanka dagen! Det hör ju inte till vanligheterna nu för tiden (förutom alla prommisar med vagnen).
 
 
 
 
Ha en bra lördag!
 

mvg

Mathilda gick igenom tvåmånaderskontrollen med ett Mvg.
Hon är nu uppe på 4350 gram, och är 56 cm lång.
Man blir ju så himla stolt, älskade unge!
 
 
Inte ens en dag gammal, lill hjärtat!
 
 
 
Två månader, och Pär har valt kläder för dagen!
 

Tvåmånaderskontroll

Kvällen var jobbig för Mathilda, men efter 5 timmar så lugnade det ner sig, och hon somnade. Vaknade klockan fem, för mat. Sen somnade hon om till halv nio, eller jag fick väcka henne för att äta. Nu ligger hon och sover igen, och ska snart få mat för vi ska på tvåmånaderskontroll på en stund! Tänkt att tiden har gått så fort? jises! Men det känns ändå som att våran älskling har varit här hela tiden. Alltid!
 
Ikväll ska vi se hockey, och unna oss en god middag som består av sushi. Jag har längtat!! Det ska bli hur gott som helst, ser fram emot det.
 
 
 
 

Våran älskling, 1 dag gammal.
 
 
 

PT

Våran lilla dotter hade det kämpigt i magen igårkväll, men somnade vid tio tiden, och sov till före fyra inatt. Då var det dags för mat, somnade om igen efter 1,5 timmar och sov till åtta.Nu är vi uppe och väntar på Sofia och Otto som ska hälsa på oss! Alltid lika trevligt!
 
Försöker att få Mathilda att sova själv på dagarna, och inte i min famn. Men det går inte så bra för min del, hon älskar att sova i mitt knä, och sover längre. Hon har blivit vädigt mammig också, bara min famn som duger på kvällarna, då hon har det extra kämpigt.
 
Dock var jag och tränade med en PT igår, och har sån sjuk träningsvärk i hela kroppen! Ska egentligen fara på Bodypump imorgon, men träningsvärken är ju alltid värst anda dagen, så jag tror inte att jag pallar.det, inte som det känns nu i alla fall, herregud!
Men jag ska försöka fara och träna, köra ett konditionspass istället.
 
Nu ska jag sätta på kaffet!
 
 
 

RSS 2.0