Veckan som har gått fort...

Men massor! Fattar knappt att det är fredag idag. Mathilda var snorig i början av veckan, och sov väldigt oroligt på nätterna, eller det var två nätter det var värst. Så hon fick sova med oss, och var då lätt att söva när hon vaknade och var ledsen.
 
Men nu är det jag som är sjuk... och jag hatar det!! Feber lite om vart annat, svettningar, lite ont i halsen, och snor till förbannelsen. (ja, jag är lite bitter, med all rätt kan jag tycka)
Pär är just nu ute och springer.... Till råga på allt..JAG vill också. Jag älskar att springa på våren & hösten! Verkligen min tid att springa ute, eftersom att jag inte alls gillar att göra det i gymmet. Som tur är så har jag fått upp ögonen för styrketräning, och jag har många inspiratioskällor där, vilket är helt kanon!
 
Kul när man äntligen börjar se, och känna att kroppen förändras! Jag har nu lovat mig själv, syster & Marcus att jag ska sluta helt med sötsaker. Jag är ju helt klart en tävlingsmänniska, så jag ser det som en tävlig, mot min själv. Kom just på en grej!! Jag har ju inte heller rört i en cigg sedan juldagen, inte ens då vi har festat. Pär sa till mig exakt såhär; "Det kommer du aldrig att klara." Så jag älskar att tävla, och måste vinna, (speciellt mot Pär). Hittills går det ju extremt bra.
 
 
Jag ska börja väga mig varje fredag bara, istället för 8 gånger om dagen som jag gör just nu. För nu ska jag ännu mer NER!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0