ingen bebis...än

nej, han vill inte komma ut helt enkelt. Personligen så är jag så less, trött och samlar vatten i mängder så det här med att gå över tiden känns ju SÅDÄR.

Längtar sjukt mycket efter den lille, vilket inte gör saken bättre att man måste gå över. Slapp ju detta med Mathilda, sp jag får igen de nu, tydligen.

Har en tid hos Gerd på måndag, så vi får se vad som händer och sker helt enkelt!

för övrigt så har vi inga som helst planer i helgen, bara vara och strosa på tror jag! Ska försöka plugga lite också. Även färga håret är ju en idé som måste bli av känner jag!

For till Boden igår, tills nu ikväll. det behövdes!

underbara helg!

vi har haft en super helg. Inte för att vi har gjort så speciellt mycket, men den har ändå varit super.

I lördags var vi in till stan en sväng, jag fick mig ett pannband av Pär! så himla snällt. Jag hade önskat mig det i julklapp, men fick det redan nu. Precis som mina vantar, som jag fick för ett litet tag sen också. Han skämmer bort mig!

Sen blev det hockey, och kvällsmys. Idag har Greta, Jens och Alexandra varit här också. Lagade middag och barnen lekte!

Imorgon ska jag äntligen få träffa Martina och lille Adrian! lääängtar!


Redo

mer än redo för att bebis ska komma. var hos Gerd idag igen, fick bra nyheter! hoppas hoppas jag slipper gå över tiden i alla fall..


varit vaken sedan halv två inatt, är sjukt galet trött men håller mig sysselsatt! tänker att det ska sätta igång fortare då!

öppna förskolan

som sagt, idag var det full rulle på öppna förskolan. Vi var där före tio imorse, och for hem så vi var hemma ett. Mathilda hade sjukt roligt idag, och det är så kul att se henne fara runt på det där sättet! samt att man kan få leka med henne hela tiden, och hon med andra. Måste bara få skryta och säga att hon leker superbra med andra barn och är jätte snäll! Det blir nog bra med förskola nu i Januari trotts allt.

Varit hos Gerd idag med, och vi bokade in en tid den 16/12... hoppas verkligen inte att jag ska behöva fara på den! träffar mer än gärna Gerd, men inte för att jag har behövt gå över tiden massor!

Sen har jag röjt på övervåningen, tog ner täcken och sängkläder som ska tvättas, och röjde sen lite till. Nu ligger både jag och Pär i soffan och jäser! helt slut. Mathilda la sig för en timma sedan, och det går fortsatt bra för henne att sova om nätterna!

Imorgon får vi se vad vi ska hitta på, nånting blir det väl alltid!

tisdag i all ära

idag har Otto och Sofia varit här. Vi försökte ta kort på barnen, vilket inte är lika lätt nu för tiden. Men när inte kameran var framme så satt dom utmed varandra, och myste på. Men inte när vi då väl skulle ta korten, då var dom mer svårfångade!

Både igår och idag så har jag pluggat massor, är helt slut i huvudet. Men provet ska vara inne på Tisdag nästa vecka, men jag ska vara klar med det senast Torsdag är min tanke... (helst imorgonkväll)

Imorgon ska vi nog på öppna förskolan, ifall jag är pigg nog! vilket jag hoppas att jag ska vara. Mathilda tycker att det är så sjukt roligt att vara där, men det är ett galet tempo på henne! svårt att hänga med själv om man säger så.


här fikar hon med sin morfar och oss på skyltsöndagen i Boden, som var i helgen!

RSS 2.0