Viktutmaning del 3.

Den gick bra. Trodde att jag skulle få hemska resultat på vågen, alltså verkligen. Med tanke på att jag verkligen gick "all in" i lördags. Men fan va bra, det gick bra.

Malin har varit här ikväll, och det känns som att jag kan surra med henne jämt! I flera timmar. Hon kan verkligen. Känns så skönt att ha en sån människa som har varit i typ samma situation och är i en helt annan idag!

För övrigt så kom glossyboxen idag, den var riktigt bra! Hoppas bara allt är så bra som det verkar. Spännande minst sagt.

Nej, nu ska jag sova. Är så trött! Fick vara uppe med Mathilda massor inatt & Pär fick sova på soffan för att kunna sova. Så är det ibland!


Mamma är här!

Nu äntligen är mamma här! Hon kom kring lunch, och vi är SÅ glada att hon är här idag! Min syster är också här, vi har handlat och ska få äta mammas köttfärsås, mums säger jag bara!
Vi väntar bara att Pär ska komma hem nu snart.

Mathilda & mamma myser som bara den, och vi har det världsbäst.


Viktutmaning del två.

Andra mötet, samt vägning var ikväll. Vi drog alla fyra till Luleå för detta. Lite jobbigt att det är i Luleå, men vad gör man?

Mina resultat var helt ok. Men självklart så är jag långt ifrån nöjd. Har inte unnat mig, fikat, ätit ute eller liknande denna vecka, sant tränat fem dagar.
Men nu ska jag bygga muskler på riktigt. Men, hur gör man? Jag äter ju som en fågelunge för tillfället, vilket jag tror har ett samband med att jag har svårt att bygga upp kroppen.

Måndag är alltid måndag...


Nytt år, nya mål

Mathilda sover nu hela nätter igen, fick springa in och ge henne nappen en gång inatt, strax efter tre. Efter det somnade hon om till sju ungefär. Jag var då redan vaken och uppe! Perfekt med sällskap på morgonkvisten :)

Jag ska snart dra iväg till bodypump och ett spinningpass, ska bli fruktansvärt skönt. Sen ska jag och Pär fara och handla, samt fixa middag till hockeyn ikväll.

Nu delar jag också i en Viktutmaning med Herbalife. Taggad som få!RSS 2.0