Shopping!

Ja, det är vad jag, Nathalie och Mathilda har gjort idag. Lunchade även på café Piteå, en jättegod räksallad!
Jag har köpt en massa välbehövliga saker faktiskt, bland annat ett par jeans! Även fast jag väger mindre nu än när jag blev gravid med Mathilda, så funkar inte mina gamla jeans. Tråkigt men sant, så jag fick köpa nya helt enkelt.

Ny träningsbh, två tröjor, en ring, ett hansband fick också följa med mig hem!


Mathilda se börjat ta du upp och stå på händerna tillsammans med knäna i backen. Men när hon ska framåt, så läger hon säg ner. Hennes grej är nog helt enkelt att "gå" bakåt, rulla runt, eller sitta och klappa händerna!

Nu är det full rulle på henne från det att hon slår upp sina vackra blå på morgonen. Då står hon och på alla fyra längst ner i sängen och spanar på oss när vi går förbi hennes rum. Jag brukar alltid göra vällingen innan jag hämtar henne, så blir det inte lika panikartat innan hon får sin frukost!

Nu ska jag snart i säng, (ja jag vet, det är tidigt) och sova.

Hej svejs


Måndag igen

Vi har legat i magsjuka i en vecka, eller det känns som att min satt kvar i fem dagar, minst! Hujja..

Men nu är det ny vecka och vi är taggade och laddade med ny energi. Sofia och Otto har varit här hela dagen och vi har saknat dom. För dom har ju varit borta i Hemavan en vecka på semester!

Vägde mig imorse, och fick en smärre chock!Röd häst

Dagarna flyger förbi, och jag menar det. Mathilda sover hela nätter, sedan en tid tillbaka. Men nu vill hon vakna fem, istället för sex-sju tiden. Och klockan fem kan jag tycka är tidigt, även för mig. Men det är bara att kliva upp och göra morgon, för som sagt... Hon är pigg!

Idag var vi stökat på hemma, och bara myst på! Älskar det. Mathilda går framåt i gåstolen och bakåt när hon kryper!

Pär var på barnenshus idag och köpte en gåvagn och en uppblåsbar röd häst. Hon älskar den!! Helt lyrisk när Pär överraskade henne med den när hon hade vaknat från sin eftermiddagslur!


Det är fredag!

Nu är det fredag igen, mysigt som alltid. Är lite trött, eftersom att korven vill göra morgon klockan fem nu. Pigg som en lärka! Så ingen ide att söva om henne, utan det är bara att stiga upp helt enkelt.


Igår var jag hos Sofia hela dagen i princip, på kvällen så färgade hon mitt hår & jag blev som vanligt jättenöjd! Hade en mycket trevlig dag!

Nu ska jag och mormor fara in till min syster, fika god frukost och mysa innan mormor ska hem till Boden med bussen.

Här försöker mormor lära Mathilda att krypa, framåt!


Nöjd med dagen

Minst sagt. Dock har jag varit vaken sedan strax före fem, då M ville äta. Gav henne välling + hostmedicin, och hon hostade så mycket så hon spydde ner hela våran säng. Men mådde toppen efteråt och tack och lov för de!

Sen skjutsade jag P på jobbet, och själv for jag till korpen och tränade. Ville väcka ryggen på ett bra & skonsamt sätt och de gjorde jag. For hem, och vi packade för att åka in till min syster! Myste på där hela resten av dagen, käkade köttfärspaj, med pajdeg gjord från ett recept av lchf. Underbart gott!! Jag skojar inte!

Nu myser jag i soffan med mormor och P, lilla korven sover i sin säng inatt. Vi ser hockey, sen ska jag i alla fall krypa till kojs.


Min bibel, som sagt


Måndag, igen

Det är måndag igen, inte för att dagarna spelar så stor roll egentligen, för mig och Mathilda ser dom nästan likadana ut! Men nu är min mormor här och håller ställningarna, vilket är ett måste för mig ifall Pär ska kunna jobba på i vanlig ordning.

Igår kväll så somnade hon hyfsat lätt, (som vanligt) men vaknade vid 11 och hade hemsk hosta. Gav henne välling igen och vatten, så hon fick sova med oss inatt. Så galet mysigt det är! och det händer bara att hon gör det när hon är sjuk i princip nu för tiden.

Gjorde ett pass med boken jag fick hem igår! Det är Olga Rönnbergs bok, som heter Träning för nyblivna mammor. GALET bra! Läste igenom början och gjorde första steget av träningen imorse. (kan ju inte alls träna fullt ut, tackvare ryggen just nu) Men läkaren sa att promenader ska jag ge mig ut på så fort jag kan!
Det är min bibel för tillf'ället!!

Sjukskriven

Yes, det är vad jag är just nu. Var hos läkaren i onsdags som sjukskrev mig nästan direkt. Typiskt! Hade känt några dagar innan att ryggen har farit illa, fick mer och mer ont. Så tillslut så hade jag inget val än att fara till läkaren. Pär har varit pappaledig och imorgon kommer mormor hit!

Helgen har varit supermysig, i fredags var mamma här på dagen och på kvällen, så kom systeryster och Tony hit. Vi kollade på film, och busade med Mathilda. Lördagen bestod av hemmafix medans korven sov ute i vagnen, då var Pär på övervåningen och la spånskivor, och började sätta gips på väggarna.
Vi var lat och kollad på film även lördagkväll, så skönt att vara slö ibland.
Idag har Pär varit på övervåningen, jag har faktiskt VILAT och legat på värmedyna. (hör och häpna!).

Mysig helg och imorgon kommer mormor!


RSS 2.0