Torsdagen

Jag fick en liten sovmorgon imorse då Mathilda vaknade halv sju. Dock i våran säng, men det händer lite då då nu för tiden. Sen vid nio tiden så kom Marcus hit på kaffe, så jag for i väg på mitt möte vid lunch. Skönt att få hela min kursplan klar, och i vilken takt jag ska ta mig an detta. Kommer bli så skönt när det här är gjort! Sen så älskar jag ju att ha mycket att göra, så det passar ju perfekt egentligen. Vi får se hur mycket jag hinner/orkar nu när bebisen är här, men jag ska nog fixa det.
 
Annars har jag röjt på övervåningen idag, och städat Nathalies rum tills dess att hon kommer hem. Eller i alla fall påbörjat storstädet. Även fixat och börjat ställa iordning i "stor rummet", och jag tror det blir fint där när alla möbler är på plats!
 
 
Nu är Johan här, och dom ser hockey, och vi har käkat middag. En helt vanlig Torsdagkväll!

illamående

nu har jag börjat känna mig illamående igen. alltså fy! jag har absolut ingen lust med detta igen. trött, svullen och illamående... (kul...) men som alla säger:"nu är det ju inte långt kvar". nej, inte för er som inte väntar barn så är det ju inte långt kvar.

nåväl. dagarna går så fort i alla fall, full rulle från morgon till kväll. Pär har jobbat över två kvällar redan denna vecka, så vi har mycket att ta igen i hemmet. vill verkligen få övervåningen klar nu!

idag var vi på stan en sväng med Otto och Sofia! tog en macka på stan och sen köpte jag lite kritor och pennor till Mathilda! hon ritade sin första teckning igårkväll. (ja hon ritade i helgen men de var hos sin mormor) så jag har sparat den i sovrummet! (undrar hur mycket man kommer hinna samla på sig?!)
Helgen som var

I lördags åkte jag och Pär till Ikea och handlade lite till hemmet. Jag blev självklart helt lyrisk när jag såg alla julsakerna som hade kommit fram! (ja, jag ÄLSKAR julen) Bästa högtiden som finns! Det fanns inte allt vi skulle ha, barnstolarna som jag skulle köpa fanns inte i svart, och jag ska ha dom i just svart. Så det får väl vänta då till nästa gång vi far dit..
Mathilda var hos min mamma och sov över där, mamma hade saknat henne så mycket så det passade ju jättebra då. Sen igår så höll vi på att fixa massor här hemma, småfix alltså. Jag målade förhoppningsvis sista varvet på Mathildas fotölj, och på en "hylla" som jag ocskå nu är klar med. 
 
I veckan ska vi pyssla på här hemma, Pär ska kapa nå bräder så vi kan bygga ett staket dit upp på övervåningen, så vi kan börja vara där nångång. Jag hade ju en plan på att vi skulle vara helt klara med den till jul, men vi får se hur det blir med den saken. 
 
Nästa helg ska nog pappa komma och hälsa på oss, annars ska vi jobba på med huset så det blir klart. Är så less på att ha allt hängandes över en hela tiden...
 
 
 
Bästa dotter och hennes bästa mormor!
 
 

första snön

nu har första snön lagt sig på marken. Vinterdäcken är på, och Mathilda har åkt "pulka" i snöskyffeln för första gången i år! hennes bobb och pulka var inlåsta i bodan, och Pär hade båda nycklarna till den med sig på jobbet.

Jag har för övrigt gjort bort att storstäda här hemma (samma varje torsdag), lekt ute med Mathilda och inne har vi byggt med klossar. eller jag bygger, och hon river. Precis som de ska vara!


veckan

i veckan så har min mormor varit med oss. eller rättare sagt så har hon och Mathilda varit med varandra, och jag har pluggat, och träffat lite vänner, samt varit på fotvård! alltså helt galet underbart. mina fötter mår nu prima skulle jag säga.
varför har jag inte gjort det tidigare?

sen har jag målat, en barnfotölj till Mathilda och en grej till lill toan på övervåningen! minsann inte legat på latsidan här inte.

var hos Gerd idag med, och lillen mår tydligen prima. ligger med huvudet neråt, men inte så långt ner. Starka och fina hjärtljud fick vi höra idag, Pär var med han också. Kul!

förskola

Tanken var ju att Mathilda skulle få börja förskola nu i November, men det ser inte ut att bli något av det. Eller vi vet ju inte än, men det är just det som är problemet. JAG vill veta! Jag har sökt in henne från den 4 November, och det är inte ens en månad kvar nu och vi vet ingenting. Fruktansvärt dålig stil!

Regniga dag!

Denna regniga dag spenderades med Sofia och Otto, vilket mys. Det enda som fattades var bullarna! Haha. '

Sofia visade mig Lindex hemsida, och nu måste jag in till stan och handla känner jag! Herregud så fina kläder dom har, och de skulle passa Mathilda perfekt.

 

 
Bilderna är från Lindex shop.se
 
 

helgen

helgen har varit lugn och vi har inte gjort mycket, lite småpyssel här hemma, men det är allt.
skönt att inte göra så mycket alltid, men det blir jag mest stressad av egentligen. Vi har precis kommit hem från en spontan middag hos Ekmans. mycket trevligt och god mat!

nu ligger jag och pär i sängen och jag kollar på när han spelar sitt nya tvspel, som tydligen är jätteroligt!
Mathilda har vi just lagt, och hon sover redan.

förra veckan så var mamma här frpn tisdag till fredag! Herregud så mysigt, jag och Mathilda bara njöt om dagarna. Jag fick lite egentid, så jag kunde vila på dagarna, och Mathilda fick all uppmärksamhet hela tiden! precis som det ska vara :)

RSS 2.0