Veckan son varit

Min mormor och mamma har varit här i veckan och underhållit oss. Eller snarare jobbar på som vildar, antingen att leka med Mathilda, eller hjälpa mig med att tvätta fönsterna i hela huset, så nu äntligen fick vi det gjort. Jag har även storstädat i badrummet, ni vet den där städningen som bara händer då då. Tvättat allt kakel från taket till golvet, känner ju dock nu att magen är aningen ivägen i dessa lägen.
 
Nu är det äntligen helg igen, och dags att "ta det lugnt", eller nått. Vi har alltid fullspeckade helger känns det som, men i helgen ska vi på kalas hos Lisa, och göra en massa ärenden. Nu lät ju det mycket, men det är inte värst. Sen på Söndag ska jag till Marcus och plugga, ska bli skönt att sitta lite i lugn och ro, försöker göra jobbet när hon sover, men det har inte blivit mycket av det nu i veckan. Eftersom hon inte sover så mycket på dagarna.
 
Nästa helg åker vi nog till pappas stuga och myser en sista gång innan den ska vinterställas..

Full rulle..

Pär har uppenbarligen full rulle på jobbet, och har erbjudit sig att jobba extra och det får han ju verkligen göra, med råge. Jag och Mathilda är bara i hemma miljö, i veckan har jag pluggat de få chanser jag har fått när hon väl sover. Sen har hon haft feber igen, och en till tand är på väg. Vi har precis varit ute och promenerat, Mathilda har ätit sin välling och ligger i sin säng. Tänkte vänta på att hon ska somna så jag får duscha i lugn och ro.
 
Idag har jag städat på gården, herregud vad mycket skräp vi har som vi måste iväg med. Jag hatar oreda, och våran gård ser ut som en skrotgård. Ifall inte Pär ska jobba i helgen så ska gården fixas, gången ska flyttas och trappan. SEN kanske jag kan känna lugnet.. (kanske....)
 
 
Till veckan kommer nog min mamma och mormor hit och umgås med mig och Mathilda. Åhhhh vad vi längtar!! Mathilda blir ju galet glad när dom kommer, och det är SÅ skönt för mig också. Sällskap med familjen kan ju vara det bästa som finns!
 
 
Har använt Skype idag och surrat med Nathalie och Elin, åhh... Jag saknar dom! (KOM HEM) Mathilda blev helt till sig när hon fick de dom i kameran... Oj så kul!

Mycket att göra..

Har tusen ärenden på stan idag känns det som. Och det är saker som jag måste göra, handla mat, fixa mitt träningskort, in på kicks, hämta ut packet på posten osv.. Ja, en del saker att göra alltså.
 
Har precis fått i mig lunch, och väntar på att Mathilda ska vakna någon gång. Har sovit hur länge som helst nu, och är helt stilla i vagnen än. Ska bara ge henne lunch när hon vaknar, sen måste vi bege oss. Pär kanske ska jobba över idag, så det blir bara jag & Mathilda hela dagen. Egentligen skulle han jobba över imorgon, men det blev inte så alls, eftersom att jag skulle jobba några timmar! Vilket var jätteroligt i vanlig ordning.
 
Sval skön luft idag, hur härligt som helst. Blir nog en kvällspromenad ikväll, ska passa på medans den här underbara höstluften är här. 
 
 
Kanske jag och Mathilda ska på loppis i helgen? Ja, om vädret tillåter blir det nog så.
 

veckan borta

Jag och lilla Mathilda har varit borta i en hel vecka nu, och haft det jättebra. Så skönt ändå atr få komma hem, har tusen saker här hemma att ta itu med. Vissa saker är roligare än andra, så är det bara!

Helgen spenderades i stugan, riktigt mysigt och vi hade kanonväder hela Lördagen.feber

Vi har haft en mycket vaken natt, eftersom att lilla korven har haft feber hela natten. Hon började med att sova dåligt och vakna minst en gång varje timma från halv sju, då jag la hon. Men vid halv fem så gick jag upp och tog febertemp, och den visade 39, 1. Så i med alvedon, frukost och sen försöka lägga henne igen. Vilket gick bra och hon somnade tillslut. Vaknade ganska pigg vid åtta, men senare på dagen så var tempen uppe i 39, 5. Tänk vad bättre det hade varit ifall jag hade kunnat ha feber istället!

Annars har jag lyckats plugga i fyra timmar (två av dem så sov Mathilda), annnars har hon lekt med sin gammelmormor och mormor! Jätte roligt tycker hon.
RSS 2.0