Ont

Efter en fruktansvärd ond rygg så har jag äntligen börjat komma tillbaka lite. Får köra benböj nu, dock utan vikter. Sjukt tråkigt, men kanske lika bra så det inte blir värre.

Har hunnit med att göra två prov i veckan, fick ett A och ett B. Så helt ok, med andra ord. Så skönt att få det här gjort, nu är det bara den muntliga delen kvar på den här kursen, och det gör jag bort på Tisdag till veckan. Efter det återstå det enbart två kurser, sen är jag klar!

Dom ringde från förskolan i Tisdags och Mathilda hade fått ögoninflamation.. och har varit super krasslig sedan dess. Hoppas det vänder snart!

Ska snart köra runt mig, mormor och barnen runt om och göra ärenden. Innan hon ska fara med bussen klockan tre, och vi ska hämta Pär klockan fyra.

vågen

Igår var jag och scannade mig för att se hur det såg efter drygt en månad. Det resulterade i att jag är ganska nöjd. Men jag får då inget gratis, det är då ett som är säkert!

Idag har jag storstädat nedervåningen på huset, jag hann inte ens bli klar, men får ta resten imorgon. Pär ska lämna Mathilda på förskolan, jag ska lämna in bilen i stan med Loui för att sedan promenera hem! Sen ska jag försöka plugga också, göra lite varje dag istället för massor i två dagar!


Nu ska jag äntligen hoppa i säng!

alla hjärtans dag!

Idag har jag och barnen varit med Julia och hennes barn hela dagen, hos dom i Bertnäs. mycket trevligt som vanligt!

Lagade middag när vi kom hem, för då var hockeyn precis slut dessutom. Sen på kvällen så for jag till gymmet, gick jättebra där idag, jobbigt men kul!

nu sover förhoppningsvis båda barnen! dags att sitta i soffan en stund!

Torsdag

Idag har jag promenerat en omväg för att ta mig till Martina och Adrian för att dricka kaffe, och käka lunch. Jag hade med mig Loui dit, och Pär var ensam hemma då Mathilda var på förskolan.

Har även varit på star och fått ett eget träningsschema. Han visade även marklyft! Så galet kul! mycket teknik, men nu är det bara att köra på!kvarg, äpple och kanel! Så gott!

Lördag

äntligen helg, och OS är här!

Själv så gick jag med Loui i barnvagnen, den jobbigaste promenaden någonsin! Ej plogad skogsväg, kramsnö, plastjul på vagnen som packade snö. Jag var så förbannad och gick fort i ren ilska, var så arg på mig själv för att jag hade valt den vägen! jag svettades som en gris! Men skönt när den bitrn var över, blev en pw på 1 timma och 25 min!


Det blev snöbygge också jag vi kom hem från promenaden!
Ett jävla A!

kan inte fatta att jag fixade ännu en kurs, och denna med högsta betyg! Jag blir faktiskt förvånad, men när jag väl beslutar mig om att göra något så gör jag allt för att lyckas.

Idag fick det bli ett cardiopass på gymmet, även rygg och mage i vanlig ordning. Skönt att få lite egen tid mitt på dagen! Mamma var här och hälsade på oss, har saknat henne massor. Men nu är flytten över för henne så hon skulle komma snart igen!

Första träningen gjord!

min första träning är gjord, skaffade mig ett träningskort idag precis som jag hade tänkt och tränade ben. Tungt, jobbigt och så fantastiskt skönt att det är gjort!

Imorgon ska jag också dit är det tänkt, ska passa på extra mycket nu när mormor är här. Mathilda är mycket piggare än imorse och har varit i full rulle hela dagen i princip. Är hon helt feberfri och pigg så ska hon på förskolan imorgon! sen åker nog jag, Loui & mormor och gör ärenden!
Mathilda är chef i sitt eget kök. Hennes gammo har fått smaka på svampsoppa idag. gott!

kämpa, kämpa...

osv osv...

Inatt sov jag och Loui på soffan, Mathilda hade feber igår och fick sova med Pär då hon vaknade igårkväll och var super ledsen.

Själv har jag och Loui nu varit vakna övet en timma, väntar på att resterade av familjen ska vakna. Mormor är här också i veckan, då jag har en läkartid idag som jag fick lite akut.

Blir att klä sig direkt och fara på tippen som sagt så har jag gjort bort de i alla fall.

Hoppas att de nu finns lister på lager idag så vi får de handlat och klart. Skulle vara så skönt att få de gjort faktiskt!

helgen

Igår for hela familjen till storheden och väl där så blev de en sväng till Stadium outlet, där jag fynade lite. Sen ett spontant besök till Media markt, där vi VÄLDIGT spontant köpte en kamera! men en liten investering ser jag de som.

Imorgon ska jag köpa ett träningskort, har verkligen vägt fram och tillbaka på VAR jag ska köpa det. Det blir här i Bergsviken, på Star. Loui kan lätt följa med när vi har lämnat Mathilda på dagis! Men sen när jag ska börja jobba igen nästa år så byter jag säkert till Korpen. Men i dagsläget så är Star mer praktiskt!

Ska även fara till soptippen och slänga massa skräp, bra att få det bortgjort!


RSS 2.0