våran Loui är döpt

dopet ägde rum i Furulundsgården, jättefina vänner och familj var på plats för att fira in dagen.


på kvällen igår så var min mormor barnvakt och vi for faktiskt ut på krogen. Men först for jag, Nathalie, och Martina till Marcus som bjöd på god mat! Sen möttes vi alla upp på Challenge. riktigt trevlig kväll! Jag som inte har varit ut på flera år, sedan före jag blev gravid med Mathilda nätmare bestämt.


Ser fram emot en vecka med massor med plugg, och träning.




Träning & vikt.

Jag vet inte, men jag tror att jag verkligen stirrar mig bild på vågen, och jag blir så galet frustrerad när vågen visar det jag inte vill att den ska visa. Frustrerad är väl bara förnamnet, jag blir arg, och extremt förbannad. Allt jag vill är att få bort allt äckelfett från min kropp. Är det så mycket begärt? Jag sköter mig, äter bra, och tränar på gymmet minst 4 dagar i veckan, plus promenader. Imorgon ska jag på mitt första spinningpass på extremt länge! Pratade med min sjukgymnast idag, och fick klartecken (typ i alla fall, med vissa villkor). Ryggen är tejpad och redo att köra! 
 
Imorgon är det äntligen fredag, och jag är verkligen SÅ redo för den här veckan att gå mot sitt slut. Idag har prästen varit här, jag har varit på gymmet med Loui i vanlig ordning, varit hos sjukgymnasten, promenerat till ica och handlat, hämtat hem Mathilda från förskolan, och lagat tre olika rätter till middag..(för just idag så äter alla olika). Förutom det så har jag storstädat hemmet, tvättat och även gjort ett prov i skolan.
 
Har en ny kurs nu som började i måndags, och jag har gruvat extremt mycket inför denna kurs, och med all rätt. Jag har satt ett alldelens för högt målbetyg, och tror verkligen inte att det här kommer att gå vägen på det sättet som jag verkligen vill. Men jag är ju inte den som ger upp, så jag får bita ihop och bara köra helt enkelt. För ingen har ju sagt att det ska vara enkelt va?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ärenden, måsten & vilja.

den här veckan blir lång och jobbig, precis som jag trodde. Har så sjukt mycket att göra om dagarna, och samtidigt allt annat som man SKA hinna innan veckans slut. Och till råga på allt så har jag ont i kroppen igen.. feber känningar. Har haft frossa i två dagar, och nu i eftermiddag så kom värken. Den SKA jag sova bort inatt, ifall de blir mycket sömn. Det hör inte till vanligheterna om man säger så.

Funderar på att göra lite extra ärenden imorgon, men vi får se hur de blir med det och om tiden räcker till.


plugg, plugga, pluggar....

bra helg!

Det har varit en bra helg, tackvare att min syster har varit hos oss. Alltid så tråkigt att fara till Kallax och lämna henne.

I lördags innan hon kom så var familjen och fikade på Trend. Mycket mysig start på dagen måste jag säga! Sen gick vi på affärer och där blev det köp, sex nya köksstolar. Jag valde dem, och Pär sa att dom var fina, vi behövde nya och till råga på allt så var de extrapris på just dom som jag ville ha! klockrent.

Idag har vi varit i Boden hela dagen, på begravning. Alltid tråkigt med begravning, men det kändes så skönt att jag hann ta farväl av farmor. mycket värt.

Nu går jag en fullspäckad vecka till mötes. Med en massa pluggande, prov, möten, hushållsgöra och träning. HUR hinner jag alltid allt? bra fråga!


denna väntan..

Jag hatar att vänta, och det är det vi gör nu. Jag och Loui, åter igen på barnmottagningen. Vi har varit här över en timma nu och väntar för tillfället på ett prov som borde bli klart snart. Han sover i min famn nu, mysigt som bara denn!

Mamma var med oss igår, och vi hämtade min mormor imorse som kom med bussen. Det är så svårt att få allt att gå ihop med alla tider hit och dit, och mormor ville gärna komma och det är ju fantastiskt!



Tur att man har denna goding som piggar upp en på morgonen!

händelserik helg

minst sagt! men nu har jag ringt på läkarens begäran och vi ska till lasarettet imorgon. Skönt att få detta uppkollat, så han börjar må bättre.

Nu sover Mathilda ute, men grannen har startat sin jävla högtryckstvätt så hon vaknar nog snart.

Lite positivt i all denna röra är att vågen visade minus. Galet glad för det. Körde ett benpass igår på gymmet och det gick över förväntan. Idag har jag i alla fall helt galet med träningsvärk så det tog rätt!

Tänkte vilja nu när Mathilda sover, men då ville Loui vara vaken och ligga i min famn. och självklart så får han det!


trevlig måndag!

sjukstuga

Vi har en sjukstuga här hemma, men nu börjar vi se ljuset i tunneln, äntligen. Jag är så fruktansvärt rastlös så de finns inga ord för att beskriva det. Mathilda är frisk, jag är sjuk än, men dock bättre. Då har vi bara lilla Loui som är sjuk nu. Hoppas bara inte att det är magsjuka....

Imorgon är det äntligen fredag, slö och slappardag. Vi lägger oss betydligt tidigare, men det är enbart skönt med fredag. Så är det bara!


Anmälningarna till dopet är klara, och jag ska beställa allt och fixa det sista.


Imorgon är det bara EN vecka tills min älskade syster kommer!

nedräkning, nedräkning, nedräkning....


helvete.

Jag skulle alltså till att bli sjuk! Inte nog med febern från helgen, utan nu utökas listan med snor, hosta och sist men inte minst ögoninflammation. Jag håller på att bli galen av att bara vara hemma, och "ta det lugnt". Hur gör man det egentligen? Mathilda är på bättringsvägen och har börjat äta mycket bättre nu, äntligen! Den här sjukstugan måste ta slut snart innan jag blir galen.

Bara Loui och Pär som har klarat sig helt hittills, dock har Loui varit snorig till och från, men inte mer än så!

"Firade" in nya siffror på vågen i Söndags, tack som fan för det! ( till mig själv) I denna stund så har Pär ätit en hemmagjord äppelpaj med vaniljsås. HUR gott?? men nej, jag sitter med ingefära i hett vatten såhär på kvällskvisten! Pär säger alltid att han "vinner över sin karaktär". Som vanligt så finns det ju alltid olika sätt att se på saker!










omtumlande

Det har varit omtumlande dagar här. I torsdags så blev det att fara till Boden och ta farväl av min älskade farmor. Som även gick bort Fredagmorgon. Är tacksam för att vi hann ta oss dit och ta farväl, men som sagt så är allt väldigt omtumlande.

Nu ska man helt plötsligt ska man göra sig förberedd på något sätt, och fixa en begravning. Usch, egentligen vill jag inte ens tänka på det, men den är ganska snart. Barnen ska vara med, har ingen att passa dem, mamma sa att hon kunde självklart ha dom. Men jag vet att hon vill gå på begravningen också, så vi gör de bästa av situationen och dom får helt enkelt följa!

Det enda positiva är att Nathalie kommer hem! Jag längtar snart ihjäl mig! Hämtar hon på Kallax den 14de. Nedräkningen har börjat...


Igår hade jag och Pär lite egen tid, lämnade barnen hos mamma vid lunch och ska snart hämta dom, eller vid middagstid! Mamma och mormor ville ha dom så länge dom bara fick! vi skulle absolut inte stressa. Vi ska på storheden nu snart, biltema bland annat. Jag har dock feber, och dålig hals. Sämsta tajmingen för detta! För igår var vi på bio och jag frös hela bion, och hade feber.Men filmen var bra! och sällskapet ännu bättre!

nu en duch så jag piggnar till, förhoppningsvis!




RSS 2.0