Söndag!

Idag så packar vi för att fara till Boden ett par dagar, jag har redan börjat att lägga fram allt, så jag inte glömmer något. Inte för att jag brukar göra det, så jag packar precis som jag alltid gör - med full kontroll! Hehe.
 
Nu har jag och Mathilda morgonmys, jag dricker kaffe och hon ligger och tjollrar i soffan brevid mig. Jag var nyss och väckte Pär som skulle komma och umgås med oss, men han somnade om, som vanligt.
Det var egentligen min tur att ha sovmorgon idag, dock är jag ju hellre vaken med Mathilda när hon är så himla pigg efter sina 5 timmars sömn inatt.
 
Tvättstugan börjar ta form, äntligen! Bänkskivan är uppsatt, och mer grejer är på plats. Härligt! Jag ska köpa ett snyggt tyg, och lite "småpinaler" dit när det är klart. Kommer bli kanoners!
 
 
Förövrigt är jag äntligen blond. Jag är tillbaka! Nu har jag "bara" det här med vikten kvar att ta itu med, jag håller på, men jag hatar att jag inte får träna ordentligt än. Men det kommer väl, förhoppningsvis...
 
 
 
 
 
 

Babybjörn

Vi har fullt upp här hemma, våran lilla tjej vill bli buren hela tiden, så tack för Babybjörn selen!! Jag får saker gjorda här hemma, och Mathilda är mer än nöjd! Fantastiskt, helt enkelt!!
 
I helgen ska vi köra på med tvättstugan, så den blir klar. Och på Söndag så far jag & Mathilda till Boden ett par dagar, medans Pär är hemma och renoverar så det blir klart någon gång.
 
Annars så myser vi mest, är ute med vagnen så fort vi får chansen och lillan är på humör. Så hon lär sig sova i vagnen, men hon är väääldigt nyfiken avsig, och somnar först när vi har promenerat 40 minuter, så det blir långa promenader för våran del. Nytta och nöje!
 
 

B-day!

Igår var världens bästa systers födelsedag, och det firades med grillat och LCHF efterrätt! Gott som sjutton var allt, och mormor och mamma kom igår också. Mormor är med mig och Mathilda nu, och ska stanna tills imorgon. På så sätt så får jag nå gjort hemma, och med mig själv dessutom. Lite svårt att göra allt med en liten som ständigt vill vara i famnen. Och Pär ska på hockey idag efter jobbet, så att mormor kom passar utmärkt!
Anna och Matte var också här igår, de nygifta paret! Så vi har nu hunnit gratta dom, och Mathilda fick superfina pressenter! Bland annat dessa skor, som är från Gotland! Underbara.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

myspys

Såhär söt var hon imorse!

trött tjej

Inatt har då lilla Mathilda sovit många, många timmar i streck. Fick väcka henne imorse för att äta, sen var hon vaken ett tag, men sen somnade hon om igen.
 
När vi väl steg ut från sovrummet, så sken solen och jag tänkte lägga Mathilda i vagen, och min själv i solen. Men det ville inte hon alls, och när hon väl hade somnat så var det moln fulla himlen. Men men, inte lätt att planera nu föt tiden :)
 
Helgen har varit riktigt bra, igår var jag & Pär på Nolia igen en sväng. Dock utan Mathilda som fick vara hemma med min syster. Blev bara att vi köpte munkar, och sminkt till mig förståss!
 
Yes, nu har jag pratat med bvc, så nu måste jag lägga av med mjölken. Ska kolla upp nu vad egentligen det är som jag kan äta och inte. Måste söka på lite recept och så! Så får vi hoppas nu att hon blir mättre i lill magen :)
 
 
 
 

Grillkväll!

Bvc besöket, som var en månadskontroll gick hur bra som helst för lilla Mathilda. Hon går upp i vikt mer än väl, och växer på längden.
Herregud så mycket som har hänt på bara en månad, det går så fort!
 
 
Söta Sofia har fixat mitt hår, nu är jag blond. Mer åt det guldiga hållet, och vill bli askblond, men det kommer!
 
 
Ikväll ska vi ha en liten grillkväll, med syster, Tony, Elin & Jim! Sååå trevligt. Länge sen man grillade mat tillsammans, och hade en myskväll!
 
 
 
 
 
 

Tisdag!

Mathilda och jag låg i sängen tills klockan 11, hon åt och sen gick vi ut från sovrummet. Otroligt mysigt att få ligga och dra sig till lunch. Hon tjollrade på medans jag snabbt fixade mig frukost/lunch, sen kollade vi på OS.
 
Mamma kom strax efter två, så vi har bara myst på, och nu fixar hon fläskpannkaka till middag - MUMS!
 
Ikväll ska vi mysa!
 
 

Första dagen på jobbet

Idag var det första dagen på jobbet för Pär, och jag har varit ensam med Mathilda hela dagen. Just nu så ligger hon och myser med Pär i soffan, och ser i vanlig ordning på OS.
 
 
Imorgon kommer mamma hit, och ska vara med mig och Mathilda. Och vi längtar!
 
 
För övrigt så har Mathilda växt ur sina kläder i st 50, eller är i alla fall på god väg. Vissa plagg kan hon fortfarande ha, men i överlag så är det för litet för henne.
 
På Tordag kommer äntligen min älskade syster hem.
 
Här i dagarna ska jag fara och köpa hårfärg igen, är redo för en ny omgång i håret!
 
 
 
Den finaste i hela världen, underbara älskade dotter.

Bra dag!

Idag har vi haft fin främmande här hemma, Sofia, Robban och deras lilla söta Otto har varit här. Vi har fikat, surrat och Sofia har hjälpt mig med håret. Jag blev sju nöjd! En perfekt färg, på vägen till blondin. Jag får ta det lite då då med att färga, och slinga. Tror detta kommer bli kanoners! Ska lägga upp en bild på det imorgon när det är lite tillfixat, och inte fullt med olja. Hehe!
 
 
Har varit ute på en promenad med vagnen, så att Mathlida skulle få sova lite, men de gick sådär. Hon somnade i alla fall på väg hem, och sov sedan en stund i vagnen hemma. Vi har även nyss badat henne. hon älskar det! 
 
Imorgon kanske det blir en sväng på Noliamässan, beroende på väder & dagsform.
 
 
 

Utkast: Aug. 03, 2012

Idag har jag varit i full rulle hela dagen, fyfan. Nu är jag trött! Men det är så skönt att ha allt gjort, verligen.

Var på Barnenshus idag, en snabbis, och köpte ett täcke till vagnen. Jag har ju ett, men det är mitt sedan jag var liten, och det är typ ett sommartäcke. Tycker att nu på kvällarna börjar det bli kallt, och säkert så klär jag Mahilda mer än väl, men det känns bättre för mig med ett varmare täcke. Så det fick bli så!

Sen har jag klippt gräset, och ställt iordning på gården, varit och promenerat med vagnen. Vilket är helt underbart kul!

Kan ju säga att man är som lyckligast nu, att lära känna sitt barn och bara vara hela dagarna är helt fanastiskt.

Blixt

Här har det varit blixtar och dunder, så vädret var inte på våran sida i eftermiddag, men det klarnade upp. Dock så var vi tvugna att fara och handla, och sen dags för mat för Mathilda, så tiden rann iväg.
 
Nu ska jag bli blond har jag bestämt mig för, och när man väl har bestämt sig så vill man ju att det ska ske NU. Helst igår.. Allt på en gång :)
 
 
Blir nog en sväng till Noliamässan på Söndag för övrigt!
 
Nu sover lillan, så då kollar vi på mer OS, och kanske hinner med en kvällsfika!

Lyckligast

Jag börjar väl med att säga; "Hej bloggen", efter en lång tids frånvaro. Men nu är våra rutiner så gott som på plats, och vi älskar varje sekund av livet. Just nu så känns det som att Mathilda har varit med oss hela tiden, och jag kommer knappt ihåg hur livet var när hon inte var här. Pratade med Frida tidigare, och det var hon som sa att det blir precis så, det blir som att man inte har gjort annat hela livet. Visst är det konstigt underbart, på något sätt?
 
Själva förlossningen var det västa och bästa jag har varit med om. En sak är då säker, att jag hade aldrig klarat det utan Pär.
 
Nu väntar vi på att Elin ska komma förbi, hon slutar klockan tre, och skulle komma direkt efter det. Och nu på morgonen har Pär varit på tippen, och jag har tvättat och plockat här hemma, samt självklart varit med Mathilda.
Just nu så sitter hon och gungar, och lyssnar på ett vattenljud? Ja, nått naturljud ska det visst vara!
 
 
Hoppas på bra väder senare underdagen/kvällen, för då ska jag och Mathilda ta oss en promenad!
 
 

RSS 2.0