Fredag, underbara du!

Nog för att varje dag är ju som en Fredag egentligen, för jag är ju alltid ledig. Men fredagar är i alla fall speciella, något som skriker att nu har man förtjänat en ledighet!

Dagen har bestått av ett extra besök hos barnmorskan (vilket gick jättebra), sen så möttes jag och Sofia upp och käkade lunch tillsammans! Jätte trevligt! Måste ske fler gånger framöver. Sen gick vi tillsammans till denna Försäkringskassa, så nu är alla papper inlämnade. Ja, jag är så himla trög när det kommer till att ha med dom att göra, jag fattar absolut ingenting!


Fick med mig lite kläder från stan idag också, samt en sväng på Apoteket. Köpte solskyddsfactor där, och ett stift. För när jag pratade med min barnmorska idag om att sola när man är gravid. Vilket går jättebra, men att man kan få pigmentfläcka, och vissa får det under näsan, så det ser ut som en mustasch!! Och det vill man ju verkligen inte ha, så jag frågade om råd på apoteket, så nu har jag rätt produkter för att vistas ute!


Pär jobbar i badrummet i vanlig ordning, han är duktig han!


Ha en kanonfredag ni andra!


Sol i sinne..

brun inne?

Jag har solat med Marcus en stund idag, det fick bli dagens bedrift. Sen for han till luleå, jag skulle egentligen följa med, men det är varmt och jag sväller så jag tyckte inte att det var en sån smart ide.

Nu håller jag på att laga snabb pizza, har precis lagt in dom i ugnen. Väntar bara på att min karl ska ta och komma hem från jobbet. Sen ska jag nog ta mig en promenad, när det är svalare och så!

-----

Jag kan verkligen bli förbannad, mycket skit kan man ta, men när det väl är nog, så är det fan nog. Ingen av oss förtjänar att ta emot det, och nu får det vara bra. Ibland så tror jag verkligen att folk är dumma i huvudet. På riktigt! tragiskt tragiskt...


Ikea

Precis hemkommen från en god middag tillsammans med Elin, Jim och Pär! Så underbart att slippa laga mat, och bara umgås med andra och äta gott! :)


Sitter och kollar på Ikeas hemsida nu till bebisrummet, bara för att få lite ideer med lite allt möjligt. Finns säkert mycket mer när man väl är där, men det är kul att kolla i förtid.











Bara några av mina grejer jag som skulle vilja ha, men eftersom min syster och jag ska måla en uggla och ett träd på väggen så passar den här Knopphängaren jättebra tycker jag! Blir lite i samma tema!


Helt slut

Jag är helt slut. Trotts att jag mer har varit Marcus hjälpreda, än att verkligen göra nå. Men i fem timmar höll vi på! Resultatet blev jättebra, är kanon nöjd. Tusen tack Marcus, än en gång! Tvekar verkligen aldrig att ställa upp!


Sen vilade jag väldigt länge på soffan, min älskade karl ställde upp med lunch och sen hade han köpt rom, crème fresh och hackat rödlök som han gjorde goda smörgåsar till oss. (man slutar aldrig förvånas)


Sen smakade vi våran första mjukglass, för detta år! Gott!

 

 


Renovera mera!

Då var det dags att renovera igen, idag ska reoveringstapeten dit, och hit kommer Marcus som ska hjälpa mig med allt. Tur att folk ställer upp! Annars skulle det bli ännu mer utdraget, med tanke på att badrummet är i fullt renoveringsstadie.

När mamma och mormor var här så bestämde jag och Nathalie att vi ska fara på Ikea. Och dra med oss mamma! Ska handla lite hyllor, och små grejer till bebisrummet. Dom har bra och prisvärda grejer på Ikea, och min syster ville också dit så då passar vi på. Ska kolla lite på deras hemsida före, och mäta ut lite grejer för att se vad som passar, bara för att vara på den säkra sidan.



Nu ska jag dricka en kopp kaffe, och sedan invänta Marcus! Härliga dag!


Bildregn

Fick bli ett bildregn, lite blandade bilder från telefonen! Saknar sommarstugan nu också.


En dag kvar!


Igår så var min syster här och hjälpte mig  med knoddis rum, så det börjar faktiskt ta form. Mycket målarfärg, och sprayfärg som jag inte får använda, men hon gjorde ett kanonjobb, minst sagt! Det är sån himla tur att man får hjälp, speciellt med saker som man inte kan/får göra. Min familj har varit fantasktiska och det hoppas jag att dom förstår och vet, självklart så säger jag det åt dom hela tiden, men det känns som att man aldrig kan säga det nog många gånger!

Imorgon ska dom hjälpa mig puttsa fönster, och organisera åt knodden, vi ska tillsammans gå igenom alla kläderna och se vad som finns. Sen ska vi bara umgås och mysa tillsammans, tror och att det blir att grilla till middag, vilket aldrig är helt fel.


Nu ska jag snart ta bussen in till stan, och fara på föräldrautbildning!


Boden

Älskade familj, älskade vänner. Jag har haft så sjukt underbara dagar tillsammans med mina fina. Mamma och mormor har gett mig så mycket fina saker till knodden. Nu har vi alla kläder, sängkläder med mera.

Mamma och mormor har dessutom hjälpt mig att tvätta och stryka alla kläderna till knodden, samt sängkläderna. Plus en massa andra saker!

Och på tisdag så kommer dom hit! Jag längtar redan ihjäl mig!!


Bättre

Jag mår så mycket bättre just nu, det trodde jag aldrig imorse. Gick till Elin och satt där ett bra tag, vi åt jordgubbar och drack kaffe!
Sen gick jag hem till mormor, la mig i badkaret i 45 minuter och mådde hur bra som helst. Så skönt!

Nu har vi ätit middag, snacka om att man blir bortskämd!


Sjuk

Vaknade halv fyra inatt, sjöblöt i svett och kunde absolut inte somna om. Låg vaken länge, sen vaknade mormor vi halv sex tiden så då blev det frukost i vanlig ordning. Efter den somnade jag
Om två/tre gånger och sov till nio i alla fall. Men jag har tänkt sova bort denna förkylning, IDAG! Jag har inte alls tid/lust/ork att vara sjuk. Jag som skulle på lunch med Frida och allt idag, SÅ typiskt!


Nu får jag väl bara ta det lugnt idag. Har lovat mormor och Olga att vi allihop ska se lets dance ikväll, jag har aldrig sett det den här omgången, men nu blir det ändring på det!

Ha en bra dag nu allihopa!


9 Maj

Första dagen som gravidpenningen börjar, och hittills har det varit en kanondag. Steg upp klockan sex, åt frukost med mormor, sen kom mamma och vi for sen till hennes förråd. Väl där så kollade vi igenom mina & min systers gamla barnkläder, och mjukisdjur. Så roligt de var! Så nu tvättar mormor upp de som jag ska ta med hem, och sen ska hon sy en massa sängkläder till knoddis också.

Hittade även mina gamla skor, som är lika gamla som jag, hela 24 år!



Njuter

Mormor, mango och ananas.
Elin, omelett och surr.
Underbart!


Kaos

Igår var det kaos i mitt liv. Blev besök hos Gerd, sen fick mamma hämta mig i Piteå och köra mig till sunderbyn. (vad skulle jag göra utan mamma?)
Och efter att ha ringt Pär 10 gånger så får jag äntligen tag i han, så han kom också till sunderbyn. Väl där så gjorde dom allt för att säkerhetställa att inte knoddis var påväg ut redan.
En mycket omtumlande dag, så jag somnade som en stock hemma sen! Så skönt.


Nu är jag i Boden och ska vara här tills på fredag, måste ta det väldigt lugnt, och det gör jag bäst med min familj! Ni är bäst!


Vår?

Ja, man börjar ju fundera ifall det är våren som är på intågande, eller om vintern är påväg tillbaka. Inte roligt, när man väl har fått vårkänslor!

Pär har varit duktig i det blivande badrummet, mycket duktig. Jag har kollat på serier och varit slö. En jobbig natt har det varit, så nu ska jag sova middag!


Slut på veckan

Då var det fredag idag, äntligen. Mycket att göra i helgen, med badrummet och allt annat här i hemmet. Nu gäller det att sätta fart! Dagarna går fort, fast ändå inte...

Nu jobbar jag bara på tisdag nästa vecka, sen får jag äntligen gå på gravidpenning och vara tjockis på heltid. Ska bli så skönt att bara få tid med sig själv, och göra saker som man själv vill. Ta hand om sig själv lite!


Detta fick jag av min älskad Elin i födelsedagspresent! Ska använda det så fort badrummet är klart!


1 Maj

Då var det första maj. Igår så var vi och kollade på kanalsimmet, och Mathias vann! Efter det så for jag och Pär till en kiosk och köpte oss varsin glass, gott!

Jag har sovit som en gris inatt, somnade vid halv elva igår, och vaknade sju imorse. Dock klev jag inte upp från sängen förrens tjugo minuter senare. Hade ju bilen idag, så jag fick mig en ordentlig sovmorgon. Skönt var det!

Ser fram emot en ledig dag imorgon!


RSS 2.0