Sjukling

Mathilda har blivit sjuk, stackars liten. Det blev inte mycket sömn för henne inatt, och inte för mig heller. Jag hade hjälp av mamma som sov här också, SÅ skönt. Älskade mamma!

Idag är hon mycket bättre, lite hängig men ingen feber än så länge. Så jag håller tummarna!
Mamma & Nathalie har varit med Mathilda, och under tiden så har jag storstädat här hemma.Jag blir alltid så nöjd och glad när jag hinner fixa & trixa i lugn och ro, och allt blir som jag vill, hehe.
Klockan halv sex ikväll så kommer prästen på hembesök, och vi ska planera hur vi ska ha dopet, och lite så. Jag vet inte riktigt vad exakt som ska gås igenom, men vi ser väl.
Nästan allt är redan valt, psalmer, lokal och så, men alltid är det något!

Hejhopp, ha en trevlig kväll!

Dop för Greta

Idag har vi varit på dop för sötaste Greta. Dopet var i Piteås statskyrka, super fint. Jag fick gå ut med Mathilda för hon ville inte vara med på noterna alls i kyrkan, hehe.
Vi fick en god kycklingsallad, och fika så vi nästan sprack! Men gott var de så klart.


Eftersom att förkylningen inte vill ge med sig riktigt, så vilade jag när vi kom hem. Mathilda var lite missnöjd så Pär provade att lägga henne utmed mig, och där sov vi tillsammans! Så mysigt!!

För övrigt så har min handled gett upp igen, har så ont i den nu igen. Och jag har verkligen INTE tid med det här nu, att vara förkyld och ha hemskt ont i handleden nu. Inte med ett kommande dop nästa helg! Som sagt, jag har INTE TID!!


Nedgång!

Min vikt går neråt!! Så glad. Speciellt med tanke på att jag inte har tränat något alls denna vecka, min förkylning har stoppat mig. Får se nu hur det blir den här veckan, jag har ingen feber nu men är super snorig och hostar lite! Men som sagt, vi får se!


Sjukling

Då var det dags för mig att bli förkyld. Jag trodde att jag skulle klara mig, men icket. Nu har jag fått ont i halsen och har feberfrossa! Detta kom väldigt olägligt (okej, det är ju aldrig lägligt att bli sjuk) men nu passar de sig inte. Jag som var inne i ett jättebra träningsprogram! Typiskt.


Men nu börjar planeringen med dopet bli klart, prästen kommer nästa vecka på hembesök, och mormor, mamma och Olga kommer redan på lördagen för att hjälpa till! Ni är guld.

Nu ska jag lägga mig och vila en stund.



Helgen

I fredags tog jag och Mathilda en promenad på morgonen, och vi hamnade på klubbgärdet hos Lisa och Alice. Först blev vi bjuda på kaffe av Lisas moster, och lekte med barnen. Efter det bjöd Lisa på lunch och kaffe hemma hos sig, vilken kanondag!

Pär kom och hämtade oss vid tre tiden, och vi for till BVC för tremånaderskontroll, vilket betyder två sprutor. Jag fick hålla i henne under tiden, och när allt var gjort så skrek Mathilda för full hals. Herregud så hemskt de var! Höll henne mot bröstet, och hon lugnade ner sig tillslut. Så hon fick en jobbig kväll, och natt. Hon hade även feber lördagmorgon, så hon sov mest och vaknade om vart annat.

Daniel, Lisa och Alice var här igårkväll, och vi såg en Johan Falk film! Hade helt glömt bort dessa filmer, men Pär gillar dom skarpt. Hade en super trevlig kväll igår, satt och drack vin, jag och Lisa färgade håret på varandra och åt romröra på rostatbröd! MUMS!

Idag är det vägning...... Huuuurrrrrv!


MINUS!

Vågen visar minus, och jag är så glad. Det är en kamp mot vikten hela tiden, fyfan. Men jag vet att det finns inga genvägar, utan det är till gymmet & att sköta maten ordentligt. Med mig så är det ALLT eller inget. Just nu är det ALLT. jag ger allt till det som jag ger mig in i, och när jag väl har bestämt mig så finns det inget annat. Jag ska komma tillbaka till mig själv, för jag tycker att det är viktigt.
Jag hatar att se ut såhär, för det är inte jag helt enkelt.
Nu vill jag inte vara fet längre.
 
Vägning blir det igen på Söndag, och då ska vi se om något av mina kilon har blivit muskler,
och även se min "egentliga" ålder.

Jag älskar dig!


Vakna!

Idag vaknade jag och Mathilda av att mamma knackade bakom ytterdörren. Det bästa uppvaknande man kan få! Äntligen är mamma här, Mathilda är superlycklig och skrattar i takt med mamma.

Jag fick fara och träna idag, och de var superskönt. Jag for på star här i bergsviken, kom på att jag hade ett 10 kort där som jag skaffade när jag var gravid till ett jättebra pris! Så lika bra att använda upp det. Två flugor i en smäll var de va?


Dagens middag, sen ska jag iväg på en springtur! Jag älskar höstluften!!


Kaffe kaffe kaffe

För att vakna till? Nja, jag blir inte direkt pigg av kaffe skulle jag påstå. Men gott är de om inte annat.

Igår hade jag och Mathilda främmande av Elin, Sofia, Otto och till sist min syster! Så himla trevligt. Älskar att få främmande! Eftersom att vi bara har en bil för tillfället, så har Pär den varje dag. Så de blir svårare för oss att ta oss någonstans. Men men, vi får göra de bästa av det!

Efter Mathilda nu st ätit ska vi ut med vagnen, och fara och handla. Men mest för friskluft och att Mathilda kan sova längre än en halvtimma åt gången! Ska även prova voski påsen, och jag har verkligen funderat på hur jag ska klä lillan då?


Söndag i all ära!

Idag har vi tagit en sovmorgon, hela familjen. Skönt var det, och hon sover väldigt bra på nätterna faktiskt. Efter frukosten så for jag och min syster till gymmet för att köra armar! Gick faktiskt väldigt bra måste jag säga.

Nu hat Mathilda badat, jag har bakat kanelbullar och gjort kesella glass med blåbär! Gott att prova något nytt.


Just nu denna lördagskväll


Lördag!

Förlitade mig på Mathilda som väckarklocka imorse, jag som skulle på bodypump på morgonen. Men Mathilda tog en sovmorgon, och då även jag! Så kan de gå! Men jag for dit före lunch och dödade mina ben lite.

Härligt med lördag!!


Minus!

Vågen visar minus!! Jag är glad, det är fredag och vi har hållit på massor här hemma. Mathilda förgyller alla dagar. Herrgud vad vi älskar våran lilla tjej.


Regniga dag

Nu har hjärtat sovit i snart i två timmar, och jag har städat och fixat här hemma i vanlig ordning.

Jag är så tröööööött!! Ge mig energi. Nu börjar huvudvärken komma som ett brev på posten.

Imorgon är det läkartid, på sjukhuset. Ser inte fram emot det, men lika bra att ha det ur världen.

Här försöker jag underhålla en övertrött bebis, som inte vet riktigt vad hon vill.


Trött idag!

Jag är så trött. Är det vädret kanske? Ja, just nu har jag precis kommit från duschen, Mathilda sover och jag sitter med färg på ögonbrynen. Regnet öser ner ute, och vi ska vara hemma hela dagen.
Så var inte planen, men Pär tog bilen imorse, även fast de var min dag att ha den. Typiskt!



Underbara ungar kollat på babblarna!


Mys på stan!

Nu har vi kommit hem från stan just, så vi myser hemma hos min syster! Och Mathilda pratar på i vanlig ordning.


Löpning

Har precis kommit hem från en springtur, på 50 minuter. Innan jag skulle ut så trodde jag att max 30 minuter skulle gå, och efter 50 minuter så ville jag bara fortsätta. Hade så mycket kvar att ge, mina ben var så pigga!! Men jag har ju en rygg som inte alls vill vara med mig, så jag fick nöja mig med mina 50 minuter ikväll.

Imorgon ska jag och mormor till stan för att umgås med Nathalie, och ta en kaffe. Myspys!




Heja! Heja!

Lets GO GO GOO!!!


En tur på stan!

Idag har vi farit på stan en sväng, och min mormor har köpt så mycket grejer till Mathilda! Superfina pyjamaser, dreggellappar och grejer till dopet. Jag hittade äntligen en glasflaska som man kan ha kokat vatten i och förvara i kylen. Fantastiskt! Har nämligen letat överallt efter en.
 
Ikväll blir det äntligen att fara och träna igen! Har mycket att ta igen från helgens goda synder! Så nu blir det att leva på vatten och bröd, samt mycket svett på gymmet innan dopet! HEJJA!
 
 

RSS 2.0