mysig lördag

Det har varit en jättebra, och lugn lördag. Pär fick en liten sovmorgon, under tiden så gjorde jag och Mathilda iordning huset (plockade rent), oxh gjorde de vanliga morgonbestyren. Sen bestämde vi oss för att fara på loppis i badhusparken. Hittade ett superfint regnställ, samt jacka och täckbyxa till Mathilda. fyndade lite till bebisen i magen också, gäller att passa på!

Var på rutinkontroll igår också, allt såg bara bra ut. Jag hade ett sf mått på 24, så helt normalt. Hjärtljuden låg på 142/144 typ!

Imorgon drar jag och Mathilda till Boden och är där under hela veckan! Vi ser fram emot det!
städartag

Mathilda gjorde morgon redan klockan sex, så det var bara att kliva upp. nu sitter vi har precis ätit mellis/frukost. Har redab hunnit byta rent i alla sängar, börjat tvätta, och ska fortsätta nu med damtorkning, dammsugning, och skurning. Min städdag har bara börjat med andra ord.

Sen såg att vi måste bege oss till affären, igen. Herregud jag måste göra en handlingslista igen, och planera maten. Lättare nu när frysen som vi har beställt, äntligen har kommit!

Nu ska vi fixa till oss, och lilla korven ska snart ut och sova igen.


söndagsfix!

dagen började med att Mathilda vaknade klockan åtta. Jag och Pär såg film igår och somnade i soffan båda två! Jag drog på mig kläder och for till Marcus för vsrma scones och te! helt ljuvligt gott och vilken start på dagen. Vi pluggade hos honom också innan jag for hem och träffade min mamma som redan hade kommit!

Som tur är när mamma är här så får vi sjukt mycket saker gjorda, eftersom att hon tar hand om Mathilda hela tiden! och mycket har hänt även denna dag, mest saker på gården och bra blev resultatet. Mamma fixade även en underbart god middag innan hon for hem till Boden. Mycket händelserik dag har gått till enda.

Lördag

Det känns verkligen att min syster har lämnat Piteå. Känns hela tiden som att det är någon som fattas! Jättetråkigt för mig och Mathilda som ofta gick in till stan för att umgås allihopa.

Idag har jag fyndat på loppis! Herregud så fina kläder jag har köpt, (Inte till mig själv) men till bebis och Mathilda. Blir att gå på nästa loppis också, eventuellt.

Annars så har Annika och Lennart kommit från Arjeplog, och vi har käkat middag och så tillsammans!

Nu sitter jag och Pär, och väntar på att lilla korven ska somna någon gång, så vi får gå ut och sätta oss kring eldstaden en stund! Älskar dessa höstkvällar!


gårdagen

gårdagen spenderades tillsammans med Sofia och Otto hemma hos dom. Vi grillade mackor vid deras nya eldstad, och barnen lekte under tiden. och i vanlig ordning så springer ju tiden förbi när man har roligt!

Även gårdagen bjöd på tråkigheter, för nu har min älskade syster flyttat till Uppsala. Vi vinkade av dem sent igårkväll, och efter det så blev det en hel del tårar för min del. Jag vet att uppsala inte är så långt bort, men jag och min syster har alltid haft varandra nära, så det är jätte jobbigt för tillfället.

Idag har jag och Mathilda haft en städdag! hon har hjälpt mig och busat under hela dagen vilket gör alla jobbiga saker lättare! Pär kom hem en snabbis och for efter 20 min för att se hockey! Då for jag och Mathilda till Backenområdet och gjorde ärenden!

Nu sover hon, och jag har precis lagt mig i soffan själv! härlig tisdag.
work

Inatt sov jag bra, trotts att jag aldrig trodde att jag skulle kunna somna. vaknade före klockan ringde imorse, upp och hoppa med det samma för Mathilda vaknade i samma veva. Jag drog på jobbet, och kom hem nu vid halv fem. Väl hemma så var det middag, och bad för mig och Mathilda!

Imorgon ska jag jobba igen, ser mycket fram emot det! dock ser jag inte fram emot att planera mina föräldradagar... suck!! Jag förstår verkligen ingenting av skiten, ingenting är logiskt och jag känner mig bara dum!

aja, jag får gå dit och få hjälp... igen..

igår var vi ett gäng och käkade hos Alexandra och Jens! mycket trevligt i vanlig ordning.
RSS 2.0