Helgmys

Vi har bara mått väl i helgen. Så ruskigt sänt det har varit. Och vädret!! Jag älskar dessa dagar, och det känns som att våren verkligen är här på riktigt!

Vi skottade fram eldstaden i lördags, och grillade hamburgare på våran bröllopsdag igår! Mysigt värre.



Nytt

Vi hade fet underbart kul i Boden. Synd att det inte varade mer än 24 timmar, men bättre än inget!


Utedag!

Vi har varit ute och åkt pulka idag, så fruktansvärt härligt väder. Nu njuter vi!


Karaktär

Pär VS mig


Fixardag!

Vi har gjort ärenden idag, sprungit in och ut ur massor med affärer. Köpa grejer till hemmet mest, och fixat i tvättstugan, blev hur bra som helst där inne. Fick köpa hyllor av snälla Jenny som inte dom använde! Hur bra? Är nästan klart, men allt tar sin tid, eller hur?

Nu är det melodifestivalen på tv, så vi ser den, jag, Nathalie och Pär. Mathilda sover sedan en tid tillbaka.

Träning med Marcus imorgon, 9.00!


Onsdag redan

Vi sov länge idag, eller vi somnade om länge tillsammans i soffan imorse. Så skönt! Jag behövde det, och tydligen Mathilda också. Sen efter mellis så tog vi en rask promenad och nu vilar hon igen efter sin lunch som idag fick bli spagetti och köttfärsås!


Vaken!

Igår så vaknade Mathilda i vanlig ordning 05.50, det är lite av hennes nuvarande rutin. Gjorde välling och myste i soffan (rutin även det). Sen hade vi full rulle den dagen, för jag skulle nämligen iväg och gå Intro en natt. Hade tänkt göra mig trött genom att aldrig sitta ner, smart kan man ju tro. Men när väl Pär kom hem och jag skulle vila, tror ni jag sov nå? Nej.

For iväg klockan åtta på kvällen, tränade ben och mage på korpen med syrran, en dusch sen var de dags att börja nattens Intro 22.00.
Kom hem vid halv fyra imorse, innan jag hade varvat ner och kollat på klockan för sista gången så var den halv fem.
Sen skulle Pär på jobbet vid halv sex, och då vaknade jag självklart. Och Mathilda började prata i sin säng 05.50. Har inte sovit nå sedan dess på hela dagen ända tills Pär kom hem nu efter fem, så fick jag lägga mig i 45 min.
Hade han inte väckt mig så hade jag nog fortsatt sova. Men jag hatar att sova bort dagarna, är absolut inget jag prioriterar. Tvärt om!

Men inatt då ska jag allt sova!!
Godnatt från oss på kottegränd


Härlig dag

Igår var det självklart Mathildas dag, för igår var det hela 7 månader sedan hon kom till oss. Ja, tiden går fort..
Nu är det dags att byta till storlek 74 i kläderna till henne. Men de ska jag pyssla med imorgon! Har ej tid för de nu.

Hela dagen har vi varit i farten, en PW, snöskottning, purélagning, grötfix, lunch,mellis, välling och nu myser vi i soffan. Ska snart försöka lägga henne så jag kan få vila en snabbis.

Som sagt, ännu en härlig dag!




Inredning

När man nu är mammaledig, vilket (för min del) gör att man är hemma mycket. Som i sin tur leder till att man vill börja fixa hemma, ändra saker helt enkelt. Jag är less mina gardiner, till exempel. Men har ingenaning om vad jag ska ha istället, sen är ju allt en pengafråga dessutom. Men det jag menar är att jag är tokless på alla halvfärdiga saker, och vill köra ett rejs på övervåningen snart igen! Så vi tar oss någonstans!

Dock så köpe jag en massa fotoramar i en ram typ(?). Och sen en del lösa ramar som jag nu ska fylla med kort. Sitter i denna stund och hoppas på att photobox fixar min uppladdning!

Idag har varit en dag med ärenden, städ och fix, Mathilda hat badat, lekt och ätit superbra! Ingen ersättning behövs längre, hon vägrar ta den. Till och med min hemlagade mat fungerar nu, så jag är supernöjd! Hon verkar då gilla all mat än så länge så det är ju toppen det med. Själv åt jag bara fisk som liten, så Mathilda har fantastisk variation.

I veckan ska jag och Mathilda promenera mycket på dagarna, och åka pulka så jag hoppas innerligt på underbart väder. Någon som har sett nå väder för veckan?!

Alla hushållssysslor är gjorda, så nu väntar vi in måndag.

Godnatt!


Viktutmaning del fyra

Det gick inte så bra idag, inte alls. Men minus är minus, så länge man inte får ett plus på vågen ska man väl vara glad antar jag!?

Är galet trött just nu, kom hem från Luleå för inte så länge sedan och har varit igång hela dagen.

Imorgon ska vi på stan en sväng, om det är väder!


Party

Den var supertrevlig! Drack dock bara två glas rödvin, sen kände jag att det va bra för mig. Tony, Nathalie och Pär drog på challenge, och jag ligger nykter i sängen hemma och kollar på film. Men jag njuter för det! Tycker rent av att det är riktigt härligt!

Har haft fullt upp hela dagen och att äntligen få ta det lugnt, och njuta av tystnaden kan ju vara underbart det med. Sen vill jag vara pigg som en lärka imorgon när Mathilda vaknar! För oj vad vi ska kramas!!


Första natten..

Utan Mathilda. Yepp, vi har sovit hemma hos oss, under tiden så har Mathilda sovit med min mamma hela natten hos min syster. Trodde aldrig att jag skulle kunna somna igår, men nog gick det. Jag var helt slut! Men nog saknar jag våran älskling, oj så mycket.
Men Pär tyckte att det var dags för mig att prova vara utan henne en natt i alla fall, så jag skulle få sova ut. Och ja, det var ganska skönt faktiskt att få sova.
Skulle aldrig kunna lämna henne hos någon annan än mamma!

Nu ska jag iväg på inskolning, och sen 40 års fest!

Hej lördag!


RSS 2.0