Fredag, igen!

Nu är det redan Fredag! Så härligt. Igår var det möte hos Gerd i vanlig ordning, allt såg bra ut, alla prover, förutom mitt blodvärde som var lågt. Vilket kunde förklara min trötthet, men jag sover ju inte som man ska så det är ju inte så konstigt att man är trött precis.
 
Plugget är igång, jag har däremot haft svårt att komma igång själv. Mest pga att jag absolut inte har fattat vad det är som jag ska läsa.. Men nu äntligen så förstår jag. Pluggade igårkväll, eller började läsa igenom allt. Min plan är att skriva ett prov i helgen, men vi ska ha julmys imorgon och gå på stan, handla lite julklappar, slå in dom, och sen klä granen och baka hemma! Och på Söndag så ska vi fara till Boden på Adventsmiddag. Behöver jag säga att jag längtar?
 
Mathilda gjorde morgon klockan tre inatt.. Så det var ju bara att kliva upp. Pär var super snäll och klev upp med henne, men jag kunde inte somna om, så efter ett tag steg jag också upp efter att ha legat och vridit i sängen. Dock fick jag henne att somna om när Pär skulle på jobbet, så det var ju skönt det i alla fall.
 
 
Trevlig helg på er!
 
 
 

boden

Jag och Mathilda for väldigt spontant till Boden i måndags. Skulle egentligen hem här ifrån först imorgonkväll, men pga av besök hos barnmorskan med provtagning med mera så måste vi hem. trist!!


helgen

farsdag är det idag, som vi inte direkt har firat tyvärr. Mer än att hela huset är städat, tvätten tvättad, Mathilda badad och underspikningen är i princip gjord! Pär har varit hur duktig som helst och slitit som ett djur ute!
under den tiden så har jag och Mathilda bakat, och plogat med vagnen till Ica.. (bokstavligt talat) städat, och tvättat.

Imorgon blir det möte med specmödra. För att höra vad dom säger och tycker angående min situation.





Höstblåsor

Ja, nu har dom kommit till oss, och Mathilda är sjuk. Hon sover nu med oss i sängen, och då somnar hon på en gång, men inte annars. Och ont verkar hon ha, äter lite, och blåsorna är värre idag än igår. Men vi får hoppas att det börjar vända snart. Skulle visst ta upp till 7 dagar innan dom var borta. Och sen nästa vecka då ska Mathilda få sina sprutor, vilket betyder att hon kommer bli sjuk IGEN efter det. Ja, stackars liten.

Men är ändå på toppen humör idag! För dom ringde från ett dagis här i Bergsviken idag, och sa att vi får plats efter jul!! SÅ himla roligt, och jag som hade helt räknat bort att Mathilda skulle gå på dagis. Men JÄTTE roligt nu förstås!

Blir lugna puckar i helgen, eftersom att vi sitter inne från resten av folket, så vi inte smittar ner. Kanske tar en sväng i pulkan igen imorgon, ifall hon är feberfri! Pär ska börja spika underspikningen också, wiiie! Full rulle här på Kottegränd.

För mycket tid...

När Mathilda sover på dagarna så har jag absolut inget att göra, det kan röra sig om 1,5 timmar till 3. Alltså väldigt mycket tid. Min nästa kurs börjar inte förrens den 25:e.. VAD ska jag göra fram tills dess? Nu kan huset inte bli så mycket mer städat, och alla säger åt mig att vila.. men hur tråkigt är inte det?? Jag gillar inte att vila, så är det bara. Inte min grej helt enkelt. Jag hade hoppats på att få börja min kurs om en vecka, men det gick tydligen inte. TYPISKT!
 
Inatt har Mathilda sovit som en stock hela natten, fram till nästan sju imorse. Jag låg vaken från sex kanske, och kunde inte alls somna om. Vi myste i soffan, och fixade frukost sen gick vi ut och Mathilda var lite överallt här i kvarteret, så en timma sprang fort förbi om man säger så.
 
 
 

bra dag!

Efter en lite jobbig natt för Mathilda så har dagen varit super. Vi tog det lugnt på förmiddagen, sen åkte vi till Hemmings och hälsade på Amanda, Alf och Ellen! Mathilda och Ellen lekte jättebra med varandra, så roligt!

Och åter tillbaka till denna övervåning, idag kom Jenny och Daniel hem med våran nya tvmöbel, och staketet + grinden är fixad dit upp! Jag fick även veta att det är hockeyuppehåll nu i en vecka, så Pär skulle vara effektiv på kvällarna här hemma! nu när han inte har hockeyn att skylla på.

Nu väntar jag på att Morden i midsomer ska börja, sen blir det att sova och hoppas att Mathilda mår bättre imorgon!

RSS 2.0