mellan hopp och förtvivlan

lite så känns det när man ska/vill gå ner i vikt. jag vill så mycket! och fuskar aldrig, tränar mer eller mindre varje dag. Promenader (pw), och tabata träning hemma och med Herbalife. Jag tycker verkligen att jag äter bra, två shakes, en till frukost och en till lunch. Sen middag består av kycklingfile och wook. Jag ska ligga på en kalorimängd på max 1200. och jag tror/vet att vissa dagar är jag inte ens uppe i det. Men har faktiskt fått in mellanmål nu, bra av mig! fastar två dagar också, känner mig starkare i kroppen men vågen är SEG!

Lite på minussidan är väl att jag väger mig konstant. 6-8 gånger varje dag. lite maniskt, och väldig kontrollerande.

aja, jag ska väl bättra mig där med!


klart

nu är vi klara med inskolningen för Mathilda på förskolan, och allt har gått jättebra! väldigt trött tjej som jag väcker när jag kommer dit klockan 14! men de tar på krafterna att leka och ha sig hela dagen.

Jag och Loui har spendera dagen hos Martina och Adrian, mycket mysigt.

Igår fick vi besök av Elin och hennes hund Bella! gissa om Mathilda blev glad när hon fick umgås med dem!

För övrigt så går träningen bra, framåt i alla fall. Kan nog snart börja ta i mer, men jag känner mig starkare faktiskt. Ska väga mig igen på måndag så då får vi se! fortfarande dålig matlust, hur tråkigt är de inte att äta när man inte har lust??

full rulle idag, hela dagen! kommer stupa i säng efter att Loui har ätit, han har de dåligt i magen men vi ska på apoteket imorgon & förhoppningsvis fixa detta!
mina hjärtan!

förkylning över!

så skönt! idag har jag haft fullt upp, älskar sånna dagar. har dock bara sovit fyra timmar per/natt nu ett tag, dessutom på soffan med Loui. Han vill inte sova när jag vill, och vill helst ligga i min famn eller så tätt de bara går, och är man så pass liten så får man som man vill helt enkelt.

Imorgon ska Mathilda på dagis igen, hon har varit hemma i två dagar nu pga att hon kräktes tisdagsmorgon. Men ingen magsjuka var det, falskt alarm. Skönt är ju det!

Annars har jag varit till sjukgymnasten och fått fler övningar, för jag bad om lite tuffare schema! min rygg är tejpad och klar för att hålla dessutom.

Ska även och pröva Herbalifes fitclub imorgonkväll. Ser fram emot det!

Kallt är det!

Vilket betyder att det kan bli extremt långtråkigt att vara inomhus nu på dagarna. För att inte tala om hur tråkigt det blir för Mathilda, känns inte väl häftigt att klä oss och gå ut i pulkan. Men det ska vi minsann göra i veckan då vädret inte skulle bli lika kallt. En full vecka går oss till mötes, med inskolning och tider på bvc, samt min sjukgymnastik. Blir spännande hur detta ska gå, men klockan halv sex idag ska jag hämta min mormor på busstationen som är supergullig och vill vara här med oss!
 
 
Inatt så har jag och Loui sovit på soffan, Pär i våran säng och Mathilda i sitt. Natten har varit bra då, skönt. Vi har nog alla sovit bra skulle jag säga, bara Loui får ligga brevid mig och nära så går det att sova. Inte annars. uppenbarligen.. Men men, är man så liten så får man som man vill.
 
 
 
Idag ska jag på informationsmöte, och ska scanna mig bland annat. Är dock förkyld!! Så vi får se hur träningen blir i veckan, förhoppningsvis ska jag kunna delta lite. 
 
 
Vågen går sakta men säkert ner. Jag är less. Har absolut inget tålamåd, och när man vill prestera så mycket och ingenting sker så blir man ju galet förbannad! 
 
 
 

Första dagen..

för Mathilda på förskolan idag. Gick jättebra, jag trodde också att det skulle gå bra. Men idag var vi som bara och hälsade på, en timma. Hon lekte lite, och kollade läget, och vi fick all information. Så ikväll ska jag göra en bok med bilder på hennes familj och så som dom ska ha där.

Min mormor är här med oss i veckan, känns jättebra att jag får all tid med Mathilda nu såhär i början av hennes inskolning, så all fokus är på henne för en gångsskull sedan hennes lillebror kom till världen.

Nu ska jag ge den lille mat, sen börja promenera till stan, för att möta upp Pär på sitt jobb!

Dagarna kommer, dagarna går...

Ja, visst är det väl så. Känns som att tiden bara springer förbi, minst sagt. Men med två barn, mattider, sovtider, bus, lek, blöjbyten, matlagning, städning, tvättning med mera så är det inte så konstigt att tiden går fort.
 
Idag har jag varit och träffat en sjukgymnast på på Star här i bergsviken. Herregud vad jag är sugen på att träna fullt ut redan nu, men jag vet att jag måste gå försiktigt fram och det stör mig enormt mycket. Men lika bra att göra som man blir rekomenderad antar jag.
 
Annars så händer det inte mycket, imorgon ska jag träffa Marcus, och Pär kanske skulle med Mathilda på Nimbys, om vi inte skulle ta det på Lördag istället, det återstår och se. På Söndag så kommer min mormor hit, och ska vara med Loui under tiden som jag ska skola in Mathilda på förskolan. Hur spännande som helst!! Lite nervöst för mig, hur jag ska klara mig utan henne flera timmar i veckan, men jag tror (hoppas) inskolningen går galant. Har pratat med personalen där och dom verkar hur trevliga som helst alltså!
 
 
Nu ska jag gå och koka lite flaskor, och ta mig ett äpple innan det är dags för sängen. Nio dagar utan socker nu. Hejja mig!
 

en bra tid

Vi har haft en underbar tid när min syster har varit hemma hos oss i tre veckor. Veckor som har gott alldeles för fort förbi, men de gör ju det när man har roligt! Det enda som fåt minus är vädret, vad är det med den här vintern? vi har inte kunnat vara ute lika mycket som vi hade velat, de är då ett som är säkert!

kommer sakna henne galet mycket, när vi ska skjutsa henne till flygplatsen imorgonbitti.

Mathilda kommer garanterat tycka att det är hemskt tomt nu utan henne också..
nimbys

idag har vi busat på nimbys, herregud så roligt Mathilda hade. Jag och Nathalie turades om att umgås med Loui, för att sedan busa gärnet med Pär och Mathilda bland bollhavet, och allt annat.

Mathilda somnade när vi kom hem, i soffan med huvudet i knät på sin moster. Snacka om utslagen tjej! ja, men kul har vi haft.

Nu har Loui just ätit, och jag och Pär ser reprisen av På spåret! fantastiska dag! nu hoppas vi på en bra natt för lilleman på detta också.
äntligen kom han!

ja, den 19 december kom våran älskade son till världen. Det blev en fruktansvärd förlossning, och jag är så glad att den är över om man säger så. Men nog om detta, livet hemma är hektiskt och fantastiskt! mycket nya rutiner att lära sig, men jag ser fram emot en vardag med våra två barn.

just nu så myser vi med min syster som är här tills på tisdag. tiden har gått sjukt fort och jag vill att hon ska stanna här

förevigt förstås, men hon ska tillbaka till uppsala varesig jag vill eller ej.

mitt nya liv gick av stapeln den 1a januari, (precis som alla andras?!) ja, men så är det iaf. Mitt nya liv utan socker!

Nu ska jag bara läka ihop och börja träna igen, tänkte börja med sjukgymnastik som jag ska boka till veckan!

RSS 2.0