Jul. 27, 2014

imorgon ska vi äntligen hämta mer våra små troll, åh herregud vad jag längtar! vi ska göra mycket kul i veckan så de är mycket att se fram emot.

Jag har precis avslutat ett arbetspass och ligger i sängen, väntar på att strömmen ska komma tillbaka så jag kan fara på gymmet. Ryggen hoppas jag på har en kort rehabsträcka denna gång, men de värkar inte vara fallet denna gång!


Jul. 22, 2014

Nu är nog ryggen nära på att ge upp skulle jag tro. Helgen tog ut sin rätt.. Jag hoppas att jag har fel, så jag kan börja leva utan värk igen. Ska på jobbet på nån timma så helst tills dess vore de ju kanon om den skulle ge med sig!


Igår var det sol och bad för hela slanten. Amanda och Ellen var också här och fikade med oss på eftetmiddagen! mycket trevligt!

work it

Imorse så vaknade Loui strax före sex, käkade och somnade om med Pär i sängen. Tror att dom håller på att vakna nu.. lilla Mathilda sover än!

Jag skulle dra på gymmet och insåg då att jag inte kunde gå in förren 6.30.. så då sprag jag intervaller i skogen brevid i 15 min innan. Förena nytta med nöje! Srn blev det ett blandpass, mest triceps och biceps. (de enda musklerna som inte värker i kroppen just nu).. avslutade även med intervaller.

När jag kom hem så fortsätter som sagt familjen att sova, och jag kollar tv för tillfället. Pär dka förhoppningsvis fixa de sista på gården & jag ska städa upp här ute idag! Galet skönt att få de gjort.. Nästa vecka kanske vi drar till stugan, eller till Västmark.
havsbadet

idag har vi varit och badat, gungat och fikat på havsbadet. Väldigt trevligt och Mathilda är då ingen badkurka om man säger så!

Före det så drog jag iväg och tränade, mycket bra pass fick jag till och kände mig stark under passet! riktigt skönt.

Imorgon ska jag testa crossfit igen, med Marcus! och Pär ska jobba på gården så vi blir klara någon gång.
trött

Kan inte med ord beskriva hur trött jag har varit idag. Men det var lätt värt det, för gårkvällen var jätte trevlig!

Pratade precis med mamma, och allt har gått hur bra som helst nu i helgen. IMORGON kommer älsklingarna äntligen hem!!! behöver jag säga att jag längtar?

fullspeckad vecka framför oss med jobb på gården.


Nu ska jag hoppa i säng!

Dagen

Jag och Pär kom ju hem sent igårkväll, och slog då på en Wallanderfilm som vi hade missat att se. Självklart så somnade Pär till slutet av filmen, och jag var vaken, (då är allt i sin ordning). Jag råkade dock somna på soffan, efter det att Pär hade lagt sig i sängen. Somnade efter klockan ett nån gång, och vaknade halv fem av att Loui ville ha mat, och hade ont i magen. Efter det att han hade fått mat och diverse saker så var jag pigg, och klockan var strax före fem, så jag bestämde mig för att ta en promenad. Gjorde det i förrgår också, och det är galet skönt att gå nu på morgonen!
 
Imorgon så kommer ju för övrigt en grävmaskin hit som vi har hyrt, så äntligen blir det plattsättning på gården, tror (hoppas) att det blir jättesnyggt!
 
 
När man är uppe tidigt så hinner man mycket, har hunnit städa på gården, övervåningen, skurat och städat toaletten. Härligt att vara effektiv kan jag tycka! Men imorgon ska jag hinna med ett dunderpass på gymmet, känner att min kropp saknar det. Jag behöver det!!
 
 
Nu ska jag fixa lite mer här hemma, och vänta på att Ica ska öppna, för att handla det sista!
 
 

kalas

imorgon är det kalas för vårt lilla yrväder som blir två år! alla hennes vänner, med familj ska komma imorgon och käka våfflor & tårta! Ser jättemycket fram emot detta, och tror på en bra dag för alla. Kan ju egentligen aldrig bli fel med våfflor.

Idag har vi varit ute, precis hela dagen. Mathilda, jag och Nathalie har badat i hennes lilla pool, solat och lekt. Sen for vi till vänner, grillade och bara mådde väl. En toppendag med andra ord!

För övrigt så har jag tappat bort mitt träningskort... INTE okej. Så jag ska dit när dom öppnar på måndag och göra ett nytt!
RSS 2.0